В Ковелі прокуратура знову візьметься за підприємця Дудку

В Ковелі прокуратура знову візьметься за підприємця Дудку
Ковельська прокуратура знову зацікавилася підприємцем Дудкою.

Про це пише Про Ковель нагадуючи про історію з голодуванням ковельчанки Валентини Гедугової.

Тоді колишній педагог вийшла до Будинку Рад з великим плакатом, де було надписано - «Голодую проти ковельської мафії», на протестну акцію, якою намагалася привернути до своєї проблеми увагу керівництва міста, депутатів та громадськості.

З’ясувалося, що пані Валентина, сім’я якої у будинку №9, що по вулиці Соборній, має у власності однокімнатну квартиру, а у решті хазяйнує інший господар. Там триває капітальний ремонт. Пенсіонерку занепокоїв той факт, що у підвальному приміщенні цього ж будинку, який був зведений ще в 1933 році, сусід-бізнесмен Степан Дудка відкрив магазин «Ліс і сад», де облаштував майстерню для ремонту та обслуговування електричного та бензинового обладнання.

Жінка стривожена, що тепер вона змушена жити наче на пороховій бочці, яка будь-якої миті може вибухнути. Валентина Гедугова куди тільки не зверталася щодо недотримання вимог чинного законодавства приватним підприємцем Степаном Дудкою, але результат поки що нульовий.

За даним фактом у березні цього року Ковельською міжрайонною прокуратурою із залученням спеціалістів було проведено перевірку.

В ході роботи було виявлено ряд порушень вимог «Правил пожежної безпеки в Україні», за наслідками якої Ковельським міськрайонним відділом управління Держтехногенбезпеки в області винесено постанову про застосування запобіжного заходу на заборону подальшої експлуатації магазину «Ліс і сад».

Однак вже на початку квітня до Ковельського міськрайонного відділу надійшов лист за № 169, де сказано, що дію даної постанови було припинено у зв'язку з усуненням підприємцем виявлених порушень.

Також встановлено, що на виконання припису Державної інспекції архітектурно-будівельного контролю в області від 21листопада 2011 підприємцем Дудкою 22 гридня 2011 подано на реєстрацію декларацію на початок виконання будівельних робіт за адресою вулиця Соборна, 9, яку інспекцією вже зареєстровано.

У зв'язку з допущенням бізнесменом порушення вимог ст. 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо самовільного будівництва фундаменту по вулиці Соборній, 9 останнього інспекцією ДАБК в листопаді 2011 року притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. З ст. 96 КУпАП.

З метою перевірки повноти усунення підприємцем Степаном Дудкою порушень чинного законодавства Ковельською міжрайонною прокуратурою 17 квітня нинішнього року повторно залучено спеціалістів вищезгаданих органів державного контролю. Наразі ведеться перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Ковелі прокуратура знову візьметься за підприємця Дудку
03 травень, 2012, 15:55