Луцькі депутати передали «айдарівцям» допомогу. ФОТО

Луцькі депутати передали «айдарівцям» допомогу. ФОТО
Депутати Луцької міської ради через «Самооборону» Волині передали для батальйону «Айдар» гуманітарну допомогу.

Секретар міської ради Сергій Григоренко разом з депутатами Луцької міської ради від партії «Батьківщина» Григорієм Пустовітом, Юрієм Корольчуком, Олександром Плісецьким, Валерієм Бондаруком та Андрієм Козюрою привезли для бійців продукти, сигарети та питну воду.

«Ми не перший раз привозимо допомогу. Чому через Самооборону?! В них налагоджений канал комунікацій в першу чергу з батальйоном «Айдар». Ми їм привозимо, а вони діють як розподільчий центр. Привезли продукти харчування, цигарки, питну воду – те, що необхідно», - каже секретар Луцькради.

Він зазначив, що у вищезгаданих депутатів щодо АТО є три напрямки роботи: безпосередня допомога учасникам АТО (продукти, медикаменти), допомога пораненим, зокрема тим, що перебувають у Луцькому шпиталі та турбота про сім’ї загиблих.

Координатор «Самоооборони» Волині Андрій Хведчак наголосив, що допомогу надсилають щотижня, відправляючи по 5-6 автомобілів.

«В нас співпраця з усіма тими правильними, прогресивними силами та громадянами України, які зараз допомагають нашим солдатам на фронті. Ми не ділимо на волинських і не волинських. Ми обвозимо щотижня, де в нас як мінімум їде 5-6 автомобілів, які розвозять допомогу у частини, що перебувають зараз у Луганській та Донецькій областях», - каже Андрій Хведчак.

За його словами, амуніцію, тепловізори, коліматори та допомогу загалом надсилають у першу чергу частині 51-ої бригади, батальйону «Айдар», 80-ій львівській аеромобільній бригаді та з недавнього чау роті «Крим» батальйону «Донбас».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Була тільки в парку Шевченка. Прапорів наробили дійсно багато Вразили дебелі палки-дрючки необтесані.Швидше всього -десь на пилорамі знайшли в остатню мить.Бідні діти Виступ мера- читання з папірця ні про що...Але найбільше зіпсувало настрій- відсутність жодного прапора після "оптіченого" заходу
Відповісти
На фото Андрій Омельчук "виховує" депутатів .Шкода ,що за кадром не чути...:(
Відповісти
По моєму, депутати зробили хороше діло, і це було зроблено за підтримки людей, місцевих жителів.
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати передали «айдарівцям» допомогу. ФОТО
26 серпень, 2014, 17:55
Порошенко в Мінську. ФОТО
26 серпень, 2014, 17:38