«ДНР» не влаштовує федералізація. Хочуть незалежності

«ДНР» не влаштовує федералізація. Хочуть незалежності
Уряд «Донецької народної республіки» уже не згодний на федералізацію.

Про це заявив так званий «прем'єр-міністр» самопроголошеної республіки Олександр Захарченко, - пише Еспресо.TV з посиланням на Dnrespublika.info.

«Федералізація нас не влаштовує. «ДНР» розглядає тільки власну незалежність від України... Новоросія вже не згодна не тільки на федералізацію, а й на збереження нинішньої України як такої», - зазначив О.Захарченко.

За його словами, на інших умовах влада «Донецької народної республіки» не згодна ані на перемир'я, ані на переговори з Києвом.

«Зараз згода на переговори - навіть якщо вона буде отримана в Мінську або незабаром після Мінська (і важкої військової поразки на східному фронті) - нічого принципово не змінить. Ні, звичайно, переговори почнуться, і на них навіть може бути досягнуто якесь перемир'я, але воно буде крихким і несправжнім», - сказав Захарченко.

Нагадаємо, сьогодні у Мінську тривають переговори між президентами країн Митного союзу Володимиром Путіним, Нурсултаном Назарбаєвим і Олександром Лукашенком, президентом України Петром Порошенком і єврокомісаром ЄС з зовнішньої політики Кетрін Ештон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«ДНР» не влаштовує федералізація. Хочуть незалежності
26 серпень, 2014, 19:45