В Луцьку визначили найсильніших каратистів

В Луцьку визначили найсильніших каратистів
У Луцьку відбувся традиційний відкритий чемпіонат України з карате на Кубок пам’яті ветерана війни в Афганістані Володимира Горшкова.

Про це повідомляє ВОДТРК.

Володимир Горшков і його побратим Геннадій Соловкін, повернувшись з Афганістану після завершення служби в Збройних Силах СРСР, організували один з перших в нашій області спортивний військово-патріотичний клуб «Юний десантник» при Луцькій четвертій гімназії. А коли 17 років тому Володимира Горшкова не стало, обласна організація української Спілки ветеранів Афганістану зініціювала змагання юних спортсменів з карате в пам’ять ветерана війни в Афганістані Володимира Горшкова.

Помірятися майстерністю зібрались понад 90 учасників майже всіх клубів нашої області. Уже перші сутички продемонстрували високу майстерність волинських майстрів карате. Судили змагання два чемпіони світу – Олександр Крисько і Олександр Семенюк.

На турнірі був присутній син Володимира Горшкова – Володимир, який пішов стежкою батька, займався карате, а нині працює в підрозділі міліції, де служив його перший тренер і тато.

Переможцем змагань у командному заліку стала команда клубу «Любарт» (Луцьк), на другому місці — представники спортивного товариства «Динамо», треті – вихованці спортивного клубу «Тайфун» Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку визначили найсильніших каратистів
03 травень, 2012, 17:24
У Ковелі горів кар'єр
03 травень, 2012, 16:54