Волинські комісаріати про втрати 51-ої бригади мовчать

Волинські комісаріати про втрати 51-ої бригади мовчать
Обласні, міські та районні комісаріати Волині не коментують інформацію про нинішній стан справ у 51-ій бригаді. Наразі достеменно не відомо, скільки є поранених, убитих і полонених з 51-ої механізованої бригади.

ВолиньPost зв’язався з військовим комісаром Ковельського об'єднаного міського військового комісаріату Василем Сущем, однак він не надав жодної офіційної інформації, бо зайнятий.

«Вибачте мене, будь ласка. Я дійсно дуже зайнятий», - зазначив Сущ.

Не вдалося додзвонитися й до військового комісар Володимир-Волинського об'єднаного районного військового комісаріату Романа Литвина. На запитання «хто може дати коментар про ситуацію у 51 ОМБР черговий комісаріату зазначив, що «заступника комісара немає, а комісар захворів», тому, відповідно, поговорити ні з ким не вдасться.

Заступник військового комісара Волинського обласного військового комісаріату Володимир Бондарук на зв’язок також не виходить – мобільний телефон вимкнений.

Нагадаємо, сьогодні вночі стало відомо про велику кількість загиблих, поранених та полонених бійців з 51-ої механізованої бригади.

Володимир-волинський волонтер Роман Мартинюк у Фейсбуці повідомив, що сьогодні в Ілловайському районі Донецької області силами 331 дивізії ВДВ РФ в полон захоплено близько 40 солдатів та офіцерів 51ї бригади - внаслідок оточення та боїв загинула невідома кількість бійців, ймовірно десятки.

Пізніше громадська діячка Наталія Соколова повідомила, що станом на 11:00 26 серпня волонтерам відомо про 19 загиблих бійців 51-ої бригади.

Виданню IA ZIK заступник комісара Волині Володимир Скоростецький зазнаив, що станом на 12:00 є інформація про 11 загиблих у боях на Сході військовослужбовців із 51-ї ОМБР.

Тим часом офіційні джерела цифр не вказують. Володимир Скоростецький у Львівському регіональному медіа-центрі Міноборони підтвердив втрати у 51 ОМБР, однак скільки, хто і звідки загинув не називають.

Також у Міноборони просять набратися терпіння й почекати з офіційною інформацією про втрати 51-ої бригади просять у Міноборони України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські комісаріати про втрати 51-ої бригади мовчать
27 серпень, 2014, 13:34