Влада розповіла, де оздоровлюватиме дітей

Влада розповіла, де оздоровлюватиме дітей
Під час наради зі своїми заступниками та керівниками деяких профільних управлінь голова ОДА Борис Клімчук обговорив питання оздоровлення дітей.

Про це повідомляють в прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Він сказав, що поставив завдання в цьому році стовідсотково оздоровити дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Ми це завдання виконаємо, адже у нас з’являється додатковий ресурс у таборі в Згоранах Любомльського району. За рахунок обласного бюджету буде забезпечено чотири зміни по дві сотні дітей дуже повноцінним та якісним оздоровленням. Також ми розгортаємо діяльність табору «Сонячний», який торік нам передала профспілка працівників сільського господарства. Там уже виділено кошти на ремонтні роботи. У таборі буде працювати станція юних туристів, мала академія наук. В цьому році там відпочине вдвічі більше дітей, ніж планувалось – близько двох тисяч. Такі табори - це активна форма оздоровлення», - наголосив Борис Клімчук.

Також усіх волинських дітей будуть приймати у таборі «Ровесник», який належить Луцькій міській раді.

«Торік у серпні табір пустував, був провалений оздоровчий сезон, - повідомив голова облдержадміністрації. – В цьому році я разом з міським головою, якщо міська рада не буде проти, прийняли рішення, наповнити його обдарованими дітьми краю. Такі діти матимуть змогу і надалі займатись зі своїми викладачами, але в ігровій формі. Своїми досягненнями вони заслужили на якісний відпочинок».

Ще частину дітей оздоровлять в таборі відпочинку Володимир-Волинської школи інтернату, який знаходиться на березі Світязю в селі Пульмо. Там за зміну можна розмістити 120 дітей. А протягом сезону відпочинку буде працювати чотири зміни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Влада розповіла, де оздоровлюватиме дітей
04 травень, 2012, 09:02