Хлопця посадять за викрадення авто

Хлопця посадять за викрадення авто
Раніше судимий за незаконне заволодіння авто через півроку після звільнення взявся за старе. У результаті отримав 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

У 2006 року Володимира засуджено за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки. Утім це не стало для нього тривожним дзвінком. Тож у 2008-му покарання з випробуванням скасовано – і засуджений таки потрапив за ґрати на 5 років. Правда, звільнили його умовно-достроково у травні 2011 року.

А вже у листопаді 2011-го чоловік взявся за старе. Молодик разом із товаришем гостювали на квартирі у своїх знайомих. Посиділи, поговорили, добряче випили. Але цього захмелілим молодикам було мало. Тож, позичивши у господині 50 гривень, Володимир разом із другом пішли в магазин, аби докупити спиртного. Господарі натоміть уже лягли спати.

Як з’ясувалося згодом, Володимир у приміщення магазину не заходив, сказав товаришу, що почекає його на вулиці. Але тут у його голові промайнула думка повернутися у квартиру і викрасти гроші, які він бачив, коли позичав 50 гривень. Так і зробив. Із кишені куртки забрав 200 гривень, поцупив і мобільний телефон, який лежав на тумбочці.

Тут де у поле зору потрапили ключі від автомобіля власника квартири. Будучи вже добряче захмелілим, Володимир вирішив покататися.

Машина стояла у дворі будинку. Молодик сів за кермо, але далеко заїхати йому не вдалося. Поблизу с. Зоря Рівненської області чоловік не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де авто перекинулося. Це й стало останньою зупинкою злодія.

Розглянувши матеріали справи, Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив Володимирові покарання терміном на сім років із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хлопця посадять за викрадення авто
04 травень, 2012, 09:56