Бійці першого батальйону 51-ої бригади просять про допомогу

Бійці першого батальйону 51-ої бригади просять про допомогу
Волинські хлопці з першої батальйонно-тактичної групи 51 окремої механізованої бригади залишилися самі зі своїми проблемами без допомоги.

Зв’язавшись з двома бійцями цієї тактичної групи, організації «Фундація розвитку громад» вдалося з’ясувати, що хлопців там якимось чином минула увага волонтерів і громадськості й вони у буквальному сенсі, воюють голі, а саме: не мають достатньої кількості касок; мають лише один бінокль, зовсім не мають приладів нічного бачення та тепловізорів, - повідомили в організації.

До того ж, хлопці знаходяться у гарячій точці Донецької області і постійно перебувають під обстрілами терористів. Бійці говорять, що тактична група потребує хоча б один тепловізор.

У зв’язку зі складною ситуацією, ВОГО «Фундація розвитку громад» ініціює збір коштів для бійців першої батальйонно-тактичної групи 51 бригади на закупівлю тепловізору. Перерахувати кошти можна на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135.

«Хлопці захищають нашу країну з травня місяця і досі не мають навіть елементарних речей для свого захисту. Як так сталося? Ми звертаємося до усієї громади Волині, підприємств та підприємців, до органів влади з проханням звернути, нарешті, увагу на цих хлопців та забезпечити їх необхідним. Наша громадська організація буде робити все можливе для того, щоб зібрати необхідну суму і купити бійцям тепловізор» – говорить керівник соціальних проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Довідка


Більш детальну інформацію можна дізнатися у ВОГО «Фундація розвитку громад» за адресою: м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх) або за тел. 096 727 51 41 – Любов Казмірчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи борються за поділ сфер впливу олігархів?
Відповісти
А де ж забезпечення від нашого МО?? Чому забезпеченням армії мають займатись: сім'ї солдат, громадськість і волонтери? Чи для міноборони наші життя не важать?...
Відповісти
а тим часом луцькі депутати дарують єремєєву 2 мільйони гривень
Відповісти
Шкода хлопців.... їдьте додом раз ви не треба державі...
Відповісти
А ні чого що це російський банк?
Відповісти