Батальйон «Азов» нарешті отримав важке озброєння.ФОТО

Батальйон «Азов» нарешті отримав важке озброєння.ФОТО
Бійці батальйону "Азов", де зокрема служать волиняни, захопили БТР-80 російських десантників та отримали від Міноборони артилерійські установки.

Про це повідомляють на сторінці батальйону у Facebook.

"Сьогодні вночі на фугасі, закладеному бійцями батальйону "Азов" на одній з селищних доріг неподалік від Новоазовська підірвався БТР-80 російських десантників, в черговий раз "заблудлих" на території України", - пишуть бійці батальйону.

"На борту БТР-80 емблема російських військ ВДВ. Від вибуху фугасу БТР - 80 був знерухомлений, але екіпаж залишився цілий і втік. Сьогодні рано вранці практичні і господарські бійці батальйону "Азов" приїхали на місце вибуху з необхідною технікою люб'язно наданою маріупольськими підприємцями-патріотами і завантажили російський БТР на лафет і вивезли в Маріуполь на ремонт ", - повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

Крім того, за повідомленням Геращенко, добровольчий батальйон "Азов" отримав артилерійські установки "ЗУ-23-2" та інше важке озброєння, на даний момент вирішується питання про доозброєння інших батальйонів.

Згідно прийнятої 26 серпня постанови Кабінету Міністрів про прискорену передачу зброї впродовж 48 годин батальйон "Азов" за вчорашній вечір і ніч отримав від Міністерства оборони артилерійські установки "ЗУ-23-2" та інше важке озброєння необхідне для ефективного відбиття атак противника "- повідомив радник глави МВС.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.