Росіяни починають усвідомлювати, що Путін штовхає їх у прірву, - Тимчук

Росіяни починають усвідомлювати, що Путін штовхає їх у прірву, - Тимчук
Нещодавні похорони у Росії та вбивство багатьох солдатів цієї держави на Сході України змушують росіян "задуматись", - вважає керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Про це він повідомив у інформаційному зведенні за 27 серпня.

"Вперше за півроку російського вторгнення росіяни почали включати мізки і усвідомлювати, в яку криваву прірву їх штовхає Путін. Ніякого співчуття і жалю до українців, вбивають щодня у власній країні з волі Кремля, в РФ і близько немає. Але росіяни раптом зрозуміли, що за радісну для них крадіжку територій і суверенітету в України треба платити. Життями своїх вояків", - вважає Тимчук.

За його словами, "кожен росіянин - найманець або солдат - убитий в Україні, - це ще один крок до припинення м'ясорубки на Донбасі. Це ще один крок до прозріння російського суспільства і його тиску на власну владу з вимогою припинити агресію".

Він повідомляє, що у Росії матері солдатів починають обурюватися діями влади. що відправляє військових на Схід України.

"Скільки нам знадобиться вбити російських агресорів, щоб цей поки зовсім слабенький голосок російських матерів почули в Кремлі - не знаю. Але цей голос нарешті пролунав, і це позитив", - пише Дмитро Тимчук.

Також він повідомляє, що штаб АТО вживає заходів для допомоги військам, заблокованим у Іловайську: "Штаб АТО вживає заходів до порятунку ситуації і на Півдні, і на напрямку Амвросіївка-Іловайськ. Сюди нарешті прибуває підкріплення. В Іловайську наші хлопці втримують частину міста і під'їзні шляхи, а також висоти в околицях. Триває зачистка н.п. Іллірія, Маломиколаївка і Родакове. Наші війська утримують позиції в районі н.п.Хрящувате і Новосвітлівка, Савур-Могили".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путіну це все до одного місця.
Відповісти
Останні новини
Росіяни починають усвідомлювати, що Путін штовхає їх у прірву, - Тимчук
27 серпень, 2014, 21:08