«Всю мою сім’ю вирізали бандерівці», - Жириновський

«Всю мою сім’ю вирізали бандерівці», - Жириновський
Російський політик Володимир Жириновський заявляє, що всю сім’ю його батьків вирізали українські націоналісти.

Також, одіозний політик заявляє, що його родину бандерівці виселили в Сибір, - повідомляє Еспресо.TB з посиланням на Ехо Москви.

«Адже західні українці чому вирізали нас, тому що дійсно, як ви говорите, НКВД - з 39 року ми туди увійшли. І з чого почалося? З виселення. У тому числі і мій батько був висланий до Сибіру. У трудовій табір, як старший син мого діда-власника фабрики. Діда не чіпали, щоб фабрика працювала, старшого сина - в Сибір. Ну, я не буду злитися на радянську владу, бо це моя країна», - розповів Жириновський.

Але потім, за його словами, «націоналісти українські вирізали всю сім'ю моїх батьків. Ось, будь ласка. І НКВС є проблема, які виселяли людей, репресії були. Але більша частина сьогодні дій вчиняють українські фашисти. НКВС у нас вже більше немає, ФСБ нікого не заарештовує, ніяких репресій. А українські фашисти сьогодні безчинствують».

Також Жириновський додав, що українські націоналісти вирізали росіян «з 45 по 55-й рік, 10 років». «Мого дідуся, бабусю і тітку з племінницею, чотирьох, розстрілювали вони, українські націоналісти. Командував старший лейтенант Юст, 30 років йому було, в день народження він розстріляв наших російських хлопчиків, 30 чоловік. Йому підводили, і він їх вбивав. Але це він, фашист, робив. А потім зігнали тисячі людей в Кастополь, акція називалася «450», за кількістю населених пунктів, і їх усіх розстріляли. І там була зондер-команда, 10 чоловік, всі були українці. Те ж саме поляків вирізали».

Нагадаємо, за інформацією з відкритих джерел, родичі Жириновського, які не були виселені радянською владою, були розстріляні в Костополі німцями в рамках голокосту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
«Всю мою сім’ю вирізали бандерівці», - Жириновський
29 серпень, 2014, 13:18