На ялинках хочуть заробити мільйони

На ялинках хочуть заробити мільйони
Волинські лісівники запланували реалізувати до новорічно-різдвяних свят 90 тисяч ялинок.

Про це розповіли у управлінні лісомисливського господарства.
Вже зараз продано майже 25 тисяч дерев на суму понад сто тисяч гривень.

Близько чотирьох тисяч ялинок і сосонок відправили замовникам ДП«Володимир-Волинське ЛМГ»та ДП «Турійське ЛГ», по три тисячі – «ДП «Камінь-Каширське ЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ», більше двох тисяч – ДП «Старовижівське ЛГ», ДП «Ківерцівське ЛГ» та ДП «Любешівське ЛМГ».

«В основному зараз ці ялинки та сосонки закуповують підприємці центру та півдня України. Чимало красунь помандрувало в Одеську область, жителі якої надзвичайно цінять «зелені обереги», вирощені у наших лісогосподарствах. Із багатьма підприємцями держлісгоспи ВОУЛМГ взаємовигідну новорічну торгівлю ведуть ось уже впродовж десяти років», – розповів провідний спеціаліст відділу лісового господарства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Неводнічик.

Для волинян новорічні ялинки будуть продаватися ближче до Нового року в усіх лісництвах ВОУЛМГ, на спеціально облаштованих ялинкових ярмарках у селищах та містах області.
Цього року найбільше дерев планують заготовити ДП «Камінь-Каширське ЛГ» (10500 штук) та ДП «Маневицьке ЛГ» (10100 штук).

Волинські лісівники продають ялинки по 35-60 гривень.
За підрахунками сумарний прибуток може скласти 3-4 мільйони гривень, які підуть на відновлення лісонасаджень та охорону лісів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: прес-служба Волинського ОУЛМГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ялинках хочуть заробити мільйони
17 грудень, 2011, 11:56