Бійці «Азову» живуть на дачі Януковича, - волиняни із зони АТО

Бійці «Азову» живуть на дачі Януковича, - волиняни із зони АТО
Частина бійців батальйону "Азов" розмістилися на дачі Віктора Януковича в місті Урзуф Донецької області, де екс-президент мешкав до 2003 року.

Про це розповів боєць батальйону, член луцької міської організації ВО "Свобода" Сергій Ващук, - повідомляють на сайті цієї політсили.

У інтерв'ю, опублікованому на сайті, Ващук каже, що розкошувати на дачі Януковича не приходиться, бо у приміщенні, розрахованому на 10 людей, розмістили близько 100.

"Люди думають, що ми тут розкошуємо на пляжі, але фактично в 3-поверховому будинку, в якому умовно є 10 квартир, живе 100 людей. Нас на балконі живе п'ятеро. Не так комфортабельно, як люди можуть собі гадати. Але ми не скаржимося", - розповідає Ващук.

Бійці також нарікають, що у Міноборони не поспішають надавати їм важке озброєння: "Ми взагалі ні на що не скаржимося, окрім браку екіпірування і того, що Міністерство не поспішає нам давати набої і тяжку зброю. Те, що мені виділили крупнокаліберний кулемет – пощастило. Їх всього в нашому батальйоні 4 штуки. І все. Про БТРи, БРДМи, зенітні установки чи танки взагалі мови нема. Нам видали стрілецьку зброю, трохи гранат, якими можна себе повбивати, бо це гранати енерційного типу, які вибухають від дотику. Тобто складається таке враження, що держава не дуже зацікавлена в тому, щоб ми вижили (сміється)".

Також боєць додає, що крім припасів та зброї регулярно отримують дитячі малюнки, які "гріють душу". "З їжею в нас, слава Богу, немає проблем. Часом буває, що день не їси – наприклад, коли перебуваєш на бойовому завданні. Але то дрібниці. В нашій кімнаті, наприклад, пряники, кавуни…", - додає боєць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в окопах а дряни на даче
Відповісти
В бійці 51 в окопах і не мають такого обмундирування.
Відповісти
Менш давайте інформацію про ваше озброєння, довше проживете
Відповісти
погрози???
Відповісти
Ви, хренові коментатори, свою жирну дупу під кулі підставили.Не маєте права і кривого слова на хлопців говорити.
Відповісти