На Волині планують спорудити пам'ятник героям Небесної сотні

На Волині планують спорудити пам'ятник героям Небесної сотні
В центрі Любешова заклали символічний камінь на місці має постати пам'ятник Героям Небесної сотні та зокрема Едуарду Гриневичу - почесному громадянину Любешівщини.

Про це повідомляють у прес-службі волинського осередку ВО "Свобода".

Освяту провів благочинний Любешівського району УПЦ КП, отець Юрій. Після цього відбулось народне віче. Керівник Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін розповів про цікаві та патріотичні моменти з життя Едуарда Гриневича.

"Коли прості, беззахисні хлопці ціною свого життя зупинили ненависний бандитський режим, це вияв найбільшої мужності, патріотизму, любові до своєї країни. Завдяки цьому прикладу юні хлопчаки, за відсутності дієвої армії і надійної підтримки з боку Генштабу сьогодні стримують ціною свого життя вже відкриту агресію російських військ на сході нашої держави", - відзначив Пушкін.

Також він нагадав про героїзм добровольчих батальйонів, чимало бійців яких були учасниками революції.

"В той час, коли найвище керівництво країни проявляє невпевненість і запізнілу реакцію на виклики з боку агресора, основний тягар взяли на себе населення та волонтери. Але Герої Небесної сотні довели, що сила духу перемогла силу зброї, тому ми, українці обов'язково переможемо", - заявив політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкращим пам'ятником Небесній сотні буде перемога ворога та побудова демократичної України. А любешівці нехай краще на тому камені напишуть, що ніколи більше не голосуватимуть за свого Мартинюка з Симоненком, бо це представники Кремля в Україні. Ще не настав час будувати пам'ятники, тепер час не змарнувати героїчну смерть молодих людей на Майдані, кожну копійку, кожну потугу і можливість слід направляти на східний фронт! Хватить танцювати ритуальні танці навколо "костра", треба рішуче діяти!
Відповісти
Останні новини
На Волині планують спорудити пам'ятник героям Небесної сотні
30 серпень, 2014, 19:20
Лучан кличуть до війська
30 серпень, 2014, 18:39