Бойовики дали полоненим волинянам подзвонити рідним

Бойовики дали полоненим волинянам подзвонити рідним
Двом полоненим волинянам, Поліщуку Максиму Сергійовичу та Криницькому Ігор Івановичу бойовики дозволили телефоном попросити допомоги у рідних.

Про це повідомив на сторінці у Facebook журналіст Василь Нагорний.

"Двом волинянам, Поліщуку Максиму Сергійовичу та Криницькому Ігор Івановичу, які є серед полонених на відео, дали можливість зателефонувати додому. Вони просили батьків щось робити для їх визволення. Я так зрозумів з бойовиками ніхто досі не веде переговорів, хоча родичі звернулись і в СБУ, і до Центру звільнення полонених...", - написав журналіст.

Йдеться про відео, де російські бойовики вишикували полонених бійців на вулицях Сніжного та знущаються над ними разом із "ватниками", які знайшлися серед місцевих жителів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
этот подонок путин убивает не только украинских граждан, но и своих.
Россияне, чего вы молчите или своих детей вы нашли на мусорнике????
Наши защищают свою Родину, а ваши погибли по секрету пукина? и в лучшем случае будут тихо похоронены в своем городе или деревне. а в худшем в придорожной канаве на Украине. Россияне не молчите, я не могу когда гибнут люди - ваши солдаты жертвы пропаганды. У нас здесь нет фашизма. Здесь фашизм и горе только от россиян.
Відповісти
посмотрела виео где в снежном пленных солдатиков терзает местная публика. ну и падлюки. да чемодан вокзал россия. то что по вам и по солдатикам русские грады стреляют этого не видите? из-за таких вот овц и развязалась бойня
Відповісти
Боже,страшно смотреть....бедные солдатики.....эти уроды значит освободители,а наши солдатики сволочи?Ужас,как у людей язык поворачиваеться так травить пленных?Кто они сами после этого?Правильно здесь прокомментировали,,чемодан в зубы и нах...в Россию свою сраную,раз Украина не така....а то умные и на х... сесть и рыбку съесть хочется....сами допустили такой срач и погром в своих областях,бандер испугались,где они аууууу,а днровцы лучше-прям по головке их гладят?
Відповісти