У Луцьку джазмени збирали гроші армії

У Луцьку джазмени збирали гроші армії
У Луцьку відбулась благодійна джазова вечірка у рамках VІІ Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz Cooperation 2014», яка мала на меті згуртувати жителів Луцька та зібрати кошти на допомогу 51-й ОМБР м. Володимир-Волинський.

Нагадаємо, що благодійний фестиваль, що мав відбутися у Луцькому замку, відмінили у зв’язку з трагічною загибеллю воїнів 51ї ОМБР.

На благодійному концерті від Луцького джазового клубу, що відбулася у DJ RING кафе 31 серпня, виступили джаз дует братів Ленартовичів «Дайте спокій» з Луцька та Taras Bakovsky Sextet (Україна-Польща).

Ведуча - Наталка Войтович. Перед початком музичної програми до усіх присутніх звернулися Президент Луцького джазового клубу Олег Баковський та генеральний консул Республіки Польща у Луцьк Беата Бживчи. Вони закликали гостей вечірки виконати свій громадянський обов’язок через джаз та пожертвувати кошти на користь 51ї ОМБР.

Під час музичної програми на сцені також грав і Президент Луцького джазового клубу Олег Баковський, який виконував композиції і з гуртом «Дайте Спокій» і з секстетом Тараса Баковського. До імпровізацій долучився і консул Республіки Польща у Луцьку Кшиштоф Савіцкі.

Під час заходу на аукціон виставили й мистецький продукт – розписану орнаментом футболку від луцької мисткині Марії Оліферук, а вилучені кошти були покладені у скриньку для збору. Загалом під час вечірки зібрали 1639 гривень та 50 Євро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку джазмени збирали гроші армії
01 вересень, 2014, 11:41