Депутати Ткачук і Яручик привітали луцьких школярів з Першим вересня. ФОТО*

Депутати Ткачук і Яручик привітали луцьких школярів з Першим вересня. ФОТО*
Депутати Луцької міськради Микола Яручик та Євген Ткачук завітали до двох шкіл міста на перший дзвоник, щоб привітати учнів та вчителів, а також вручити подарунки.

Обранців запросили одразу у три школи міста – ЗОШ №20, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей» та НВК «Гімназія №14» імені Василя Сухомлинського.

Депутат Микола Яручик привітав школярів гімназії №14 із новим навчальним роком та висловив співчуття колективу школи у зв’язку зі смертю колеги.

«Від себе та від свого колеги Євгена Ткачука приносимо співчуття педагогічному колективу рідним та близьким вашої колеги… Дорогі учні, ми сьогодні живемо в непрості часи, хочеться побажати вам миру і продуктивного навчального року. Ми з Євгеном Ткачуком хочемо, щоб для вас цей рік запам’ятався як хороший та, головне, мирний», - відзначив Микола Яручик.

Також він подарував директору гімназії Марії Кардаш офісну техніку і передав заохочувальний фінансовий подарунок учениці 7 класу Аліні Луцюк.

Саме її вирішив відзначити педагогічний колектив, адже Аліна зайняла третє місце у всеукраїнській інтернет-олімпіаді з біології, третє місце в обласній олімпіаді з хімії, третє місце у міській олімпіаді з екології, друге місце у міській олімпіаді з біології, друге місце у міському турнірі юних хіміків та друге місце у міському турнірі юних біологів.

Відзначимо, що цьогоріч гімназія відзначає 70-річчя. Також нещодавно їй присвоїли ім'я відомого педагога Василя Сухомлинського.



Депутат Євген Ткачук відвідав НВК №20. У своєму зверненні до вчителів, учнів та батьків Ткачук побажав успішного навчального року та миру для України.

Він продовжив 6-річну традицію нагородження кращого учня школи за підсумками навчального року премією. Цьогоріч найкращих за рішенням педагогічного колективу виявилося двоє – учениці 11 класу Олена Гущик та Владлена Коцуба.

Також Ткачук через директора школи Валентина Коляно передав офісну техніку для потреб учнів та вчителів.

Пізніше Микола Яручик разом із Євгеном Ткачуком завітали на Перший дзвоник у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей».

Тут вони продовжили багаторічну традицію дарувати сертифікат на туристичну поїздку кращому класу, який визначає колектив школи. Цього разу найкращим визнали 4-а клас, тому саме вони отримали приз. Також депутати передали директору Юлії Гринчук офісну техніку для школи.

Відзначимо, що через війну Перший дзвоник у двох школах міста відзначали хвилиною мовчання за загиблими. Також було, як ніколи, багато патріотичної символіки та побажань того, що зараз найбільше потрібно Україні – миру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вибори вибори кандидати ..ори
Відповісти
з такими статками як у цих народних обранців заохочувальні фінансові подарунки можна робити щодня. впевнений, що більше пропивають. ще й школи обрані - одні з самих зажраних в місті. чому не їдуть у райони полісся??!!
Відповісти
а горгут де?
Відповісти
Останні новини
Депутати Ткачук і Яручик привітали луцьких школярів з Першим вересня. ФОТО*
02 вересень, 2014, 11:00