Волиняни відвезли військовим 30 тонн допомоги

Волиняни відвезли військовим 30 тонн допомоги
Волиняни відвезли близько 30 тонн продуктів та води для українських військових у місто Щастя Луганської області, які були зібрані Волинським гуманітарним комітетом у Любомльському, Ковельському та Луцькому районах Волинської області.

Напередодні громада Любомльського, Ковельського та Луцького районів активно долучилася до збору гуманітарного вантажу для українських військових, які протистоять російським загарбникам на Сході, - повідомили у прес-службі волинського осередку ВО «Свобода».

Автомобіль для доставки зібраних продуктів і води надав заступник голови Володимир-Волинської райради свободівець Павло Карпюк. А підприємець Олександр Затіряха заправив авто 200 літрами палива.

«Коли ми прибули до Щастя, нас зустрів боєць загону «Айдар», свободівець, який і скерував автомобіль до місця призначення. Вдалося поспілкуватися з українськими бійцями, які протистоять російській путінській чумі на Сході. Солдати запевняли, що здавати українську землю ворогу не збираються і воюють задля перемоги. Однак висловлювали нарікання на відсутність належної державної підтримки і реальне розуміння того, що насправді відбувається на фронті з боку вищих ешелонів влади і верховного командування», - розповів про свої враження Микола Сушик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.