У Мінську бойовики сказали, за яких умов житимуть в єдиній Україні

У Мінську бойовики сказали, за яких умов житимуть в єдиній Україні
У Мінську, де проходить зустріч тристоронньої контактної групи Росія – Україна – ОБСЄ, представники бойовиків з Донбасу вимагали припинити АТО, надати Донбасу особливий статус та говорили про готовність жити в єдиній Україні.

Самопроголошений віце-прем'єр так званої ДНР Андрій Пургін під час зустрічі представляв бойовиків, які орудують на Сході України, - пише ТСН.

Вони, зокрема, вимагали від української влади припинити АТО на Донбасі, надати особливий статус їхнім збройним формуванням, а також дати можливість вести самостійну зовнішньополітичну діяльність з "урахуванням поглиблення інтеграції з Росією та Митним союзом", пише видання "Дождь".

Також бойовики вимагали амністії ув'язнених поплічників і права офіційно використовувати російську мову. У разі, якщо умови бойовиків будуть прийняті, вони обіцяли зберегти "єдиний економічний, культурний і політичний простір України".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидлота хоче i далi розкошувати за наш рахунок.
Відповісти
Згадуємо Брестський мир: початкові домовленості ("без анексій та контрибуцій") - "ані миру, ані війни" Троцького - кінцеві домовленості червоних з німцями (сдача німцям Білорусії, України та Прибалтики). Або можна чекати по прикладу Троцького "світової революції гідності" в Росії, по мірі наближення бойових дій до Києва.
Відповісти
Останні новини
У Мінську бойовики сказали, за яких умов житимуть в єдиній Україні
01 вересень, 2014, 15:28