Заступником Клімчука стане колишній голова партії Тігіпка на Волині, - ЗМІ

Заступником Клімчука стане колишній голова партії Тігіпка на Волині, - ЗМІ
Колишній голова волинської організації партії «Сильна Україна» Сергій Ющак може стати заступником голови Волинської облдержадміністрації.

Про це повідомив телеканал «Аверс» з посиланням на власні джерела, - пише 5 травня Волинська правда.

Нагадаємо, днями голова ОДА Борис Клімчук підписав розпорядження про призначення ще одного - шостого - свого заступника.

Ющак з початку 2010 року очолював обласну організацію партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна».

За плечима у Ющака – вища освіта за спеціальністю «Інженер-механік», яку він здобув у Львівському політехнічному інституті.

Спільними віхами біографії Сергія Ющака та Сергія Тігіпка була комсомольська діяльність. Сергій Ющак спершу працював у первинній організації комсомолу, потім – в обкомі. З 1988 до 1990 рік очолював міськком комсомолу у Луцьку.

На сьогодні він є генеральним директором торгового дому «Укрзахідпідшипник».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мама моя, шість заступників! оце резинова ВОДА!
Відповісти
А шо Ви хтіли? Жить стало лучше стало веселей. Грошей як ви знаєте на зарплату в області багато назбиралося.
А взагалі то вибори ж незабаром!!!
Тож необхідний коннтроль за лехторатом області ,за його ж лехтората, гроші. Ну і контроль за обласними босами, аби правильну політику вели!!
Відповісти
Ця посада -просто, затичка до піз.. . Це данина за злиття недолугого молдавського сина юриста тигипка з регіонами (після "аборту" так званої "сильної україни"). В Волинській ОДА вже сидять дві затички - куратори промисловості і гуманітарної справи, які представляють одну з партій цього сіамського злиття.Такі поповнення в заступниках отримають щонайменше 15 областей України. Та справа навіть не в цьому. Чиновницька рукавичка має властивість розтягуватись далеко краще, ніж презерватив. Якщо останній в якийсь момент лопає, то рукавичка витримає все. За людські, звичайно, податки. З 1991 року її місткість збільшилась на 250%. В тісноті, та не в кривді. Незабаром губернатор невідомої губернії розпочне скуповувати напівзруйновані хати на околиці міста, щоб розселити цих трутнів. Ще треба два зами, один з яких має курувати вплив місячного світла на ріст лісу (потягне Башкаленко - він вимірює кількість проданої деревини в тоннах), інший - вплив тяжіння Місяця на передчасні роди. Останню по сумісництву можна віддати Курилюку.
Відповісти
Останні новини
Заступником Клімчука стане колишній голова партії Тігіпка на Волині, - ЗМІ
05 травень, 2012, 10:49