У Луцьку влаштували антипутінську акцію на російській заправці. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку влаштували антипутінську акцію на російській заправці. ФОТО. ВІДЕО
Активісти правого спрямування вирішили нагадати лучанам про бойкот російських товарів, влаштувавши акцію на заправці "Лукойл".

Як стало відомо ВолиньPost із власних джерел, акція відбулася у вівторок, 2 вересня.

Учасники вирішили наочоно нагадати про "російськість" АЗС "Лукойл" в рамках кампанії із бойкоту товарів північного сусіда-агресора в Україні.

Вони написали на стінах гасла "Бойкот", "Смерть окупантам" та інші, а також розмістили наліпки із закликами бойкотувати російське.

Нагадаємо, раніше подібні акції відбувалися в інших містах. Так, 28 серпня невідомі розгромили АЗС "Лукойл" в Києві.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це потрібно було робити ще з зими ! Оголошуйте акції усюди ,щоб була можливість приєднатись!
Відповісти
уважаю
Відповісти
придуркі ще горгаз розмалюють або пзнищать бо там газ російскій
Відповісти
Одним словом - європейці.
Відповісти
тепер запануємо!
Відповісти
Їхав якось на днях маршруткою "Луцьк-Експрес" на Київ. Так от, перед Житомиром за Березівкою маршрутка заправлялась саме на заправці Лукойла, хоча навпроти була заправка ВОГ. На запитання водію, чому підтримуєте російську інтервенцію, водій відповів, що з Лукойлом у них договір, та дизель кращий ніж воговський та й дешевше....
Ось так от...
Відповісти
"Герої", чого ж ви в масках?
Відповісти
Все не так очевидно, як здається. Просто зараз самий вигідний час, щоб позбутися конкурентів на ринку пального, і власники певних мереж АЗС цим моментом користуються. А пальне практично на ВСІХ без винятку заправках вироблено з россійської нафти (і не важливо, що це пальне надійшло в України з Прибалтики, Білорусі або вітчизняних НПЗ - нафта кругом та сама - россійська, відповідно Росія отримує прибуток з кожного літра пального , проданого в Україні, неважливо через яку мережу заправок воно реалізоване). Тому, на справді, до патріотизму ці акції немають ніякого відношення. Це не патріотизм, це - імітація патріотизму, при цьому досить незграбна, так як на справді наносить більше шкоди самій Україні, аніж Россії. Якщо закриються заправки Лукойлу - ціна на пальне від цього тільки ще більше виросте, люди, які там працювали, втратять роботу а податків в бюджет буде надходити меньше. Керуючись логікою тих, хто схвалює подібні акції, на всім в Україні треба взагалі припинити користуватися автотранспортом (бо ж все пальне виробляється з россійської нафти), припинити користуватися електроенергією (тому що 60 % всієї електрики в Україні виробляється на атомних електростанціях, а все пальне для них ми також закуповуємо в Россії). Хлопці, якщо хочете здійснити насправді якусь патріотичну акцію - не займайтеся цим безглуздям, а краще зорганізуйтеся, і приміром, прибиріть від сміття свій двір або свою вулицю (а оось Вам і гасло для такої акції - зробимо Україну чистішою).
Відповісти
Останні новини
У Луцьку влаштували антипутінську акцію на російській заправці. ФОТО. ВІДЕО
02 вересень, 2014, 23:17