Лучани провели добровольців на війну. ФОТО

Лучани провели добровольців на війну. ФОТО
Добровольців, які зголосилися до лав Третього запасного батальйону Добровольчого українського корпусу, ініціатором створення якого є «Правий сектор», проводили на Схід десятки лучан.

У зону бойових дій бійців проводили 2 вересня перед пам’ятником Тарасу Шевченку у Луцьку, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Серед тих, хто відчув поклик захищати Україну від окупантів – не лише молодь, а й представники поважного віку. Так, один із добровольців, якому вже виповнилося 55 років, розповів, що готовий виконувати накази командирів і, якщо буде потрібно, не вагаючись, піде у бій.

Загалом дванадцятеро добровольців-волинян вирушили в зону бойових дій. Варто зазначити, що бійцем Корпусу може бути будь-яка людина, яка досягла 18-річного віку, незалежно від національної, партійної та релігійної приналежності. Боєць Корпусу повинен бути фізично та психічно здоровою людиною з високим рівнем морально-психологічних якостей та бойового духу.

Перед від’їздом бійців ієрей Артем Кованський, священик Храму Холмської Божої Матері, прочитав молитву. Він розповів, що сьогодні благословляють патріотів, які йдуть захищати Батьківщину.

«Є така заповідь Божа: шануй батька і матір свою, і добре тобі буде жити на землі. Ця заповідь вимагає не просто шанувати батьків, а й вимагає шанувати рідну землю, яка нас ростить та годує. Ті хлопці виявляють найбільшу любов – йдуть захищати Батьківщину», - зауважив священик.

Після короткого прощання з добровольцями рідними та близькими, авто з бійцями вирушили на Схід.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли ж нарешті закінчиться ця клята війна?я дружина льотчика з Мелітополя.нашу бригаду эвакуюють десь під Київ разом з нашими чоловіками і літаками.пане Президент,зробіть що небудь!!!
Відповісти
Жаль этих пацанов и дедулек...
Відповісти
Повертайтесь живими і з перемогою!
Відповісти
Что у добровольцев, что у провожающих на лицах обречённость...
Відповісти