У волинському монастирі молились за бійців, які перебувають на Сході. ФОТО

У волинському монастирі молились за бійців, які перебувають на Сході. ФОТО
У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в селі Жидичин Ківерецького деканату священики молилися за волинських військвих, які зараз воюють на Сході.

У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в селі Жидичин Ківерецького деканату, вшосте відбулось особливе богослужіння, присвячене Успінню Пресвятої Богородиці, – повідомляє прес-служба Волинська єпархія УПЦКП.

Свято очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

З ним зокрема служили: єпископ Володимир-Волинський Матфей, декан монастирів єпархії та намісник обителі та ігумен Константин (Марченко), декан обласного центру протоієрей Михайло Онищук, маневицький декан протоієрей Андрій Закидальський, духовенство луцьких міського та районного деканатів, а також із Рівненської єпархії. Співали два хори: храму Архістратига Михаїла селища Млинів Рівненської єпархії та монастирський.

Традиційно розпочали правити в домовому храмі Преподобного Миколи Святоші, князя луцького, після хресного ходу продовжували в літній каплиці на скиту Святого Духа (околиця Жидичина), а завершували знову в домовій церкві.

На завершення разом зі словами вдячності присутнім отець Константин зазначив, що ця молитва стала ще й своєрідним «молитовним стоянням за наших хлопців, які нас захищають там, на Сході».












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
У волинському монастирі молились за бійців, які перебувають на Сході. ФОТО
03 вересень, 2014, 15:40