У Росії перевірять Google через співпрацю з СБУ

У Росії перевірять Google через співпрацю з СБУ
Депутат Держдуми Євген Федоров має намір звернутися до МВС Росії та Генпрокуратуру з проханням перевірити діяльність інтернет-корпорації Google, яка уклала, за його даними, договір зі Службою безпеки України та, можливо, що надає українським спецслужбам персональні дані російських громадян,

Федоров вважає, що відомствам необхідно провести перевірку діяльності Google і за необхідності вжити заходів щодо недопущення дій інтернет-корпорації, спрямованих проти безпеки громадян Росії, - пише ТВі.

"Google знаходиться в юрисдикції США, а США офіційно займають позицію з ослаблення Росії і дестабілізації ситуації. Таким чином, це пряма установка для тих організацій, які знаходяться під їх контролем. Наприклад, коли в Києві проходив державний переворот, то вулична компонента була організована і мобілізована через мережі, передусім це Google. Тому угода, яка укладена з Службою безпеки України, потрібна для того, щоб інтернет-корпорація могла спокійно надавати інформацію про діяльність в Російській Федерації США і їх партнерам", – сказав Федоров.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гіркіна бачили в Росії. ФОТО
04 вересень, 2014, 09:52
У Росії перевірять Google через співпрацю з СБУ
04 вересень, 2014, 09:24