Російські військові оточують Дебальцеве, українці відступають

Російські військові оточують Дебальцеве, українці відступають
Сьогодні вранці з міста Дебальцеве на Донеччині вимушено відійшли два батальйони - "Київ-2" та 25-ий батальйон територіальної оборони.

Їх оточили кілька тисяч військових РФ, - повідомляє кореспондент ТСН.

Російські військові знаходяться за 10 кілометрів від українських бійців, стягують військову техніку. Добровольці були змушені відійти на підготовлені позиції, аби врятувати своїх людей та продовжити бойові дії, заявив комбат батальйону "Київ-2" Богдан Войцехівський.

"У найближчі день-два будемо у повному "котлі". Відходимо на підготовлені позиції, аби зберегти людей і продовжити цю війну. Тут ситуація критична. За даними розвідки, за 10 кілометрів від нас знаходяться кілька тисяч російських військових, стягують техніку. За наявною в нас інформацією, у них близько 10 танків, БМП, і далі техніку будуть стягувати і Дебальцеве будуть відрізати, - заявив командир батальйону "Київ-2" Богдан Войцехівський.

Наразі добровольці знаходяться у безпеці. Їм вділося відійти на підготовлені позиції без втрат. Під час відходу вони підірвали боєкомплекти.

Блокпости довкола Дебальцевого наразі залишаються українськими. Ситуація у місті поступово напружується – закриваються магазини та супермаркети. Вчора тут горіли АЗС та вокзал. Ніч минула відносно спокійно, однак були чутні звуки залпів та вибухів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Російські військові оточують Дебальцеве, українці відступають
04 вересень, 2014, 11:42