Обдурені вкладники влаштували пікет

Обдурені вкладники влаштували пікет
Близько 30 жителів Горохова та Горохівського району влаштували в райцентрі мітинг-пікет, вимагаючи повернути їхні гроші, які вони поклали на депозитні рахунки у кредитній спілці «Горохів-кредит» і залишились нею ошуканими.

Про це пише Волинь-нова за 5 травня.

Свою вимогу вони адресували засновниці тепер вже колишньої кредитної спілки Світлані Хепіній та місцевій владі.

Про цю ситуацію писали місцеві ЗМІ ще 2010 року.

Окремі з питань, що стосуються ситуації, яка склалася навколо кредитної спілки «Горохів-кредит», були розглянуті в районному суді.

На слідчих райвідділу внутрішніх справ за зволікання у розслідуванні накладено адміністративне стягнення, а обнадійливі відповіді вкладникам кредитної спілки – йдеться про виявлені в роботі КС «Горохів-кредит» переступи закону та порушення фінансової дисципліни – дедалі більше нагадують звичайні відписки, пише видання.

Люди вважають, що влада району і місцеві правозахисні органи «кришують» бізнес Хепіної замість того, щоб захистити їхні інтереси.

Тим часом багатьом колишнім вкладникам, як Миколі Качинському із села Брани, в якого тяжко захворів син, гроші вкрай потрібні.

Про це і говорили на мітингу у скверику навпроти двоповерхового приміщення, на першому поверсі якого розміщене засноване Світланою Хепіною кафе, на другому, де був офіс кредитної спілки, — магазини сувенірів та квітів, як і житлові кімнати родини Хепіних.

Оскільки Світлана Хепіна чи хтось із її довірених осіб до пікетувальників не вийшли, а жоден представник влади, яку про мітинг було попереджено завчасу, своєю увагою їх теж не наділив, то думка про «кришування» тільки посилилась, йдеться у публікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обдурені вкладники влаштували пікет
05 травень, 2012, 19:51