Бійців 51-ої бригади Луцьк зустрічав як героїв. ВІДЕО. ФОТО

Бійців 51-ої бригади Луцьк зустрічав як героїв. ВІДЕО. ФОТО
В четвер, 4 вересня, 16 героїв 51-ої повернулися з війни на Волинь.

Героїв, більшості з яких немає і 25-ти, зустрічали оплесками, співом національного гімну й квітами, - повідомляє Слово Волині.

24-річний Тарас Юзвик, студент-заочник луцького політеху до армії потрапив, тільки-но отримав повістку. Ще у квітні. Каже, за час свого перебування на Сході смертей побачив стільки, що й лік втратив. Особливо «гаряче» було під Савур-Могилою.

«Ніколи не думав, що таке побачу. Тільки по телевізору. А тут таке… Просто немає слів. В середині усе перевертається. Серце вибивається. Страшно було. Хлопець, з яким сидиш разом у палатці, вкриваєшся одним одіялом, їси з ним, а на наступний день – його немає… Держслужбовець Ігор зустрічає патріотів-земляків у всеозброєнні: тримає прапор, припас і букета. Зізнається, те що нині триває на Донбасі - інакше, як бійнею не назвеш. І винуватці масових смертей українських солдатів, на жаль, сидять у Генштабі», - розповідає Тарас Юзвик.

«Зважаючи на те, як усе відбувається, я вважаю, що треба, щоби вони більш-менш нормально планували операції. І почистили свої ради від зрадників і агентів Росії. Йдеться про Міністерство оборони і нашого Президента. Щоби він брав активнішу участь у формуванні батальйонів і операцій», - зазначає лучанин Ігор Крамар .

Те, що залишився живий, гранатометник Павло досі не йме віри. Ділиться, таких, як він, ворог знищує першим, щоби не встиг зробити пострілу по бронетехніці. Та якщо боєць правильно екіпірований, на побачення з Богом може і не потрапити.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Бійців 51-ої бригади Луцьк зустрічав як героїв. ВІДЕО. ФОТО
04 вересень, 2014, 16:15