Чоловік влаштував стрілянину через правила дорожнього руху

Чоловік влаштував стрілянину через правила дорожнього руху
Через порушення правил дорожнього руху чоловік дістав пістолет і почав стріляти по своїх "кривдниках"

Міліціонери встановлюють обставини стрілянини на автодорозі поблизу селища Бабин Гощанського району, - повідомляє Вісник і К.

Інцидент трапився вчора близько 17 години. Три автомобілі зупинилися трасі, аби вирішити конфлікт, який виник між водіями через порушення правил дорожнього руху.

В ході суперечки 51-річний Михайло зі Здолбунова, який керував автомобілем «Мерседес Е220» дістав пістолет та відкрив вогонь у бік водіїв та пасажирів «Фольксваген Т-5» і «ДАФ».

У 42-річного пасажира «Фольксвагена» Вадим із Новоград-Волинського наскрізне поранення правої ноги та поверхневе поранення лівої гомілки.

Його земляку, 49-річному Василю, куля влучила в живіт. Стан чоловіка тяжкий. При цьому, сам Михайло отримав вогнепальне поранення правого стегна.

На місці події міліціонери виявили гільзи від стрілецької зброї та сліди крові. Вилучені докази направлені на дослідження.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). У зв'язку з тим, що один з учасників події має причетність до правоохоронних органів, матеріали кримінального провадження скеровані до органів прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Чоловік влаштував стрілянину через правила дорожнього руху
05 вересень, 2014, 14:40