Арбеніній заборонили виступи в Росії

Арбеніній заборонили виступи в Росії
Солістці російської рок-групи "Ночные снайперы" Діані Арбеніній, яка засудила цькування Макаревича, заборонили виступати практично на всій території Росії.

Про це артистка розповіла фанатам на сторінці в соцмережі, - пише ТСН.

За словами Арбеніної, останні російські новини вражають її сюрреалізмом "Сьогодні мені вже заборонили читати вірші. Просили сказати вам, що я не можу "з технічних причин". До цього два тижні 24-годинного кошмару: кожен день ми боролися за міста і щоночі міста гинули. Мені заборонили грати практично скрізь на території Росії", - розповіла співачка.

Вона додала, що не розуміє, чим викликане її цькування з боку російських ЗМІ "Брехні немає кінця. Я не знаю, чим викликане це цькування. Я граю рок-н-рол і я це роблю як можу вже 20 років без будь-якого політичного підтексту. Я хочу жити у вільній країні і була впевнена у своїй особистії недоторканності як громадянин, який любить і страждає за свою батьківщину і нічим себе у своїй країні не заплямував", - пише Діана у своєму Facebook.

Також артистка відзначила, що не просила вибачення в українців за Росію, і не гастролювала по Україні. Зазначимо, що відома російська поетеса Віра Полозкова скасувала свій виступ в рамках фестивалю Bookmarket в Москві з солідарності з Діаною Арбеніною, якій заборонили там виступати.

Діана відповіла Вірі: "Дякую. Це єдиний прояв солідарності за 20 років". Нагадаємо, ще на початку червня під час концерту в Києві Арбеніна зізналася в любові до України. Діана запевнила, що любить Україну і український народ, і цього ніщо не змінить. У той же час артистка не розуміє поведінки деяких своїх колег за жанром.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Арбеніній заборонили виступи в Росії
05 вересень, 2014, 18:13