Волинянин підбив ворожий танк, а два інших втопив у болоті

Волинянин підбив ворожий танк, а два інших втопив у болоті
Екіпаж українського танка зміг в нерівному бою підбити один російський танк, а два інших потонули в болоті.

Про це повідомляє активіст Юрій Джей у своєму Facebook, - пише Цензор.Нет.

"І знову про героїв. На фото - Коля Тишик, танкіст із Волині з 51-ї бригади. Скромний добрий хлопець 24 років. І ось його історія. Всі знають, що російські танки Т-72 перевершують за багатьма параметрами наші Т-64М . Російські шанувальники Путіна, які носять погони і називають себе офіцерами, запевняють своїх танкістів, що хохляцькі танки ніколи не попруть проти військової гордості Шойгу один на один і будуть драпати до Черемоша", - розповідає він.

"І ось одного разу на "дАмбасі" три москальських танки атакували український блокпост. "Завдяки" нашому військовому керівництву протитанкових засобів у наших солдатів, звичайно, не було. Пацани зрозуміли, що їм хана, але все одно вирішили прийняти бій", - продовжує активіст.

"Поки москальські херої з наклейками "Сепцназ Оплот" обстрілювали з великої відстані наш блок, хлопці по рації просили допомоги від артилерії або авіації, давали координати цілі, але допомоги не було. Як раптом з зеленки вилетів український танк Т-64М нашого Колі. ОДИН древній танк проти ТРЬОХ танків ворога!!!! З першого ж пострілу Коля підбив одне з російських чудес техніки, і поки два інші збирали в кулак залишки хоробрості, став маневрувати між блокпостом і ворогом, щоб повести їх за собою подалі від блоку. Трохи отямившись, російські сміливці з одвічним "Дик йоли-пали" ломанулись за Колею в погоню. Коля маневрував, а вперті "старші брати" тупо перли по прямій, щоб не втрачати швидкість. Зрозумівши такий маневр, Коля заманив цих двох шанувальників "Глонасу" прямо в болото. Підсумок. Херої вибиралися з потопаючих танків і гордо, відважно пустилися на втьоки. Один їхній танк втопився повністю, а другий просто загруз. І що зробив наш Коля? Правильно! Як хазяйська дитина! Коля зачепив москальське чудо техніки тросом, витяг його з болота і на ньому прибув в табір 51-ї бригади. За проявлений героїзм країна нагородила Колю... відпусткою !!! Так що ось які хлопці живуть поруч з нами!!!! Слава Україні!!!!", - підсумовує Джей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Україні!
Відповісти
Героям слава! Молодці хлопці!!
Відповісти
Україна в усі часи народжувала, виховувала і пишалася своїми героями. Слава Україні! Героям слава!
Відповісти
приведіть, будь ласка, приклади героїв України, за винятком героїв часів вов
Відповісти
Можна і медаль дати
Відповісти
Героя України! Бо в нас герої України -Бог зна хто!
Відповісти
молодець))Слава України
Відповісти
слава! слава! слава!
Відповісти
красаваааааа!!!
Відповісти
Останні новини
Волинянин підбив ворожий танк, а два інших втопив у болоті
07 вересень, 2014, 12:20