Шукають тих, хто псевдогорілкою труїть лучан

Шукають тих, хто псевдогорілкою труїть лучан
У Луцьку наразі не встановлені особи налагодили підпільну реалізацію горілки-фальсифікату: задокументовано реалізацію 130 літрів неякісного спиртного щонайменше трьом особам.

Такий висновок правоохоронці зробили в ході оперативно-розшукових заходів, інформують УПМ ДПС у Волинській області.

Припущення підтвердилися після того, як один зі споживачів звернувся по допомогу до Волинського обласного наркологічного диспансеру зі скаргами на нездужання.

Як запевнив чоловік, він занедужав, щойно спожив придбану у нелегальній мережі горілку. Отруєння сурогатами алкоголю – очевидній факт, запевнили медики.

Відтак, податкові міліціонери задокументували реалізацію 130 літрів неякісного спиртного щонайменше трьом особам. Фальсифікований продукт правоохоронці вилучили та передали експерту на дослідження.

За висновком експерта, вилучені алкогольні напої не відповідають вимогам держстандарту та шкідливі для здоров’я.

Днями на підставі зібраних податковою міліцією матеріалів, слідчий відділ Луцького МВ УМВС України у Волинській області порушив кримінальну справу, за фактом реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, які становлять загрозу життю та здоров’ю людей, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України.

Тим часом співробітники податкової міліції області здійснюють заходи, спрямовані на виявлення та локалізацію каналів поставки фальсифікованих підакцизних товарів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шукають тих, хто псевдогорілкою труїть лучан
07 травень, 2012, 09:23