Луцький військовий госпіталь потребує гроші на обладнання

Луцький  військовий госпіталь потребує гроші на обладнання
Луцький військовий гарнізонний госпіталь потребує обладнання на суму 2 мільйони гривень.

Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, - повідомляє Слово Волині.

Начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк повідомив, що наразі налагоджено щоденне взаємне інформування між управлінням та керівництвом Луцького військового гарнізонного госпіталю щодо додаткової потреби в медичних засобах, виробах медичного призначення, обладнання, консультації спеціалістів тощо.

Чиновник розповів, що управлінням було видано наказ про безоплатне консультування та лікування пацієнтів, які спрямовані госпіталем, в усіх інших комунальних медичних закладах області, в тому числі - з використанням високовартісних методик.

Ігор Ващенюк розповів, що до догляду за пацієнтами залучено 20 волонтерів-студентів 4-го курсу Луцького базового медичного коледжу та спеціалісти-психологи.

КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передав у безкоштовну оренду госпіталю автомобіль ектренної меддопомоги з усім необхідним обладнанням. Окрім цього, було організовано спільно з Державним виробничо-торговим підприємством «Волиньфармпостач» поставку лікарських засобів та виробів медичного призначення на суму більше 70 тисяч гривень.

Ігор Ващенюк наголосив, що управління постійно працює з керівництвом госпіталю і станом на сьогодні вдавалось вирішити усі поставлені питання.

Водночас Володимир Гунчик повідомив, що ситуація залишається досить складною, тому що кількість поранених продовжує зростає, люди, які виходять з полону, теж потребують медичної допомоги.

Посадовець ще раз наголосив, щоб в разі необхідності бійці могли проходити лікування в інших медичних закладах області. Голова ОДА підкреслив на недопустимості перебування поранених в коридорах та інших непристосованих приміщеннях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Луцький військовий госпіталь потребує гроші на обладнання
08 вересень, 2014, 11:58