Волинські волонтери відвезли допомогу в зону АТО та поспілкувались з Ярошем. ФОТО

Волинські волонтери відвезли допомогу в зону АТО та поспілкувались з Ярошем. ФОТО
Громадські активісти Волині відвезли в зону АТО допомогу для волинських бійців.

На Сході волинські волонтери випадково зустріли лідера "Правого сектору" Волині Дмитра Яроша, - повідомляє прес-служба Автомайдану України.

Завдяки допомозі луцьких підприємців та небайдужих волинян, які долучаються до збору продуктів у супермаркетах Луцька, селах Луцького, Ківерцівського, Маневицького, Ковельського районів, ГО «Автомайдан України» практично щотижня відправляє волинським військовим у зону АТО матеріальну допомогу – продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, теплий одяг, взуття та інші необхідні речі.

Волонтери здійснили вже більше 20 таких поїздок бусами, а також, вдруге на Схід вирушила 25-тонна вантажівка.

Раніше громадські активіти возили матеріальну допомогу безпосередньо на блокпости в Донецькій та Луганській областях, проте у зв'язку із загостренням ситуації, це стало небезпечно.

Тому допомогу тепер залишають на базах, звідки бронетранспортерами її доставляють бійцям, які знаходяться в зоні бойових дій.

Так, нещодавно представники Автомайдану України відвезли 15 тонн зібраних продуктів, ліків та речей на базу батальйону «Азов», яка знаходиться поблизу Маріуполя, та близько 10 тонн - на базу Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектора».

Варто зазначити, що до збору допомоги для бійців долучились родичі 18-річного волинського солдата Андрія Снітка (Хома), який загинув у зоні АТО.

Особливо бійців потішили дитячі малюнки та листи, написані луцькими школярами та маленькими "пташатами-пластунами".

На базі Добровольчого Українського корпусу "Правого сектору" волинські волонтери випадково зустріли лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша.

Автомайданівці подарували Дмитру прапор Волині - як символ єдності і неподільності українських земель та свідчення підтримки бійців патріотами Волині.

"Було б дуже важко, якби не такі люди, як ви! З такими тилами, ми переможемо", - сказав Дмитро Ярош, дякуючи за небайдужість усім волинянам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
підтримка тих хто нас захищає в тому пеклі це най манше що ми можемо зробити
Відповісти
Останні новини
Волинські волонтери відвезли допомогу в зону АТО та поспілкувались з Ярошем. ФОТО
08 вересень, 2014, 17:45