Луцьк отримає «гуманітарку» з Польщі

Луцьк отримає «гуманітарку» з Польщі
У вівторок, 9 вересня, до Луцька прибуде вантаж гуманітарної допомоги з партнерського міста Торунь (Республіка Польща).

Із Польщі до Луцька привезуть 100 шкільних ранців з повним комплектом необхідної учням канцелярії, - повідомляють у прес-службі мерії.

“Польща також пройшла складні політичні зміни, і ми завжди могли розраховувати на допомогу наших партнерів. Власне допомога один одному і є головною ідеєю міст-побратимів.”, - написав напередодні у листі до Луцького міського голови Миколи Романюка президент міста Торунь Міхал Залєскі.

Рішення про допомогу місцевою владою Торуня було прийняте після загострення конфлікту на сході нашої держави.

Таким чином, до Луцька привезуть 100 шкільних ранців з повним комплектом необхідної учням канцелярії, серед якої пенали, ручки, олівці, фарби, пластилін, альбоми, зошити, торбинки для змінного взуття та ємність для сніданку.

Після передбачених чинним законодавством процедур розмитнення всі ці речі будуть передані до Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для подальшого розподілу між дітьми, які найбільше цього потребують, як то: дітям, члени сімей яких перебувають в зоні АТО, а також дітям, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Всі питання, пов'язані з митним оформленням гуманітарного вантажу, його реєстрацією взяла на себе Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих