В Луцьку ловили на гарячому продавців спиртного та цигарок

В Луцьку ловили на гарячому продавців спиртного та цигарок
Працівники луцької міської ради разом з міліціонерами під час рейду містом фіксували випадки продажу спиртного та цигарок неповнолітнім.

Про це повідомляють в Луцькій міській раді

Працівники служби у справах дітей, відділу кримінальної міліції у справах дітей та муніципальної дружини нещодавно провели вечірній рейд за маршрутом: пр. Відродження - пр. Молоді - пр. Соборності.

Під час рейду були виявлені наступні порушення правил торгівлі:

- торговий павільйон, пр. Соборності, 8. Продавець Буяновська Оксана Володимирівна здійснила продаж 1 пляшки 0,5 л слабоалкогольного напою «Бренді кола» та цигарок неповнолітньому. На продавця складено адмінпротокол. З батьками підлітка проведена профілактична робота.

Наступного дня близько 11.00 год. були виявлені підлітки у компанії 5-х дорослих, які розпивали пиво у скверику, що по вул. Лесі Українки.

Неповнолітні 1996 та 1998 років народження доставлені у відділ кримінальної міліції, де з ними проведена профілактична робота. На їхніх батьків складені адмінпротоколи за ст. 184 КУпАП.

На громадян, які втягували неповнолітніх у пияцтво, Петренка Івана Олеговича, Мельничука Юрія Васильовича та Комара Віталія Вікторовича складено адмінпротоколи за ст. 180 КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку ловили на гарячому продавців спиртного та цигарок
07 травень, 2012, 12:49