Священик УПЦ МП виступив проти політики Путіна

Священик УПЦ МП виступив проти політики Путіна
Священик з Волині попросив донести журналістів до Путіна його прохання, аби Путін вивів свої війська з України та не підтримував терористів, додаючи, що вірить у те, що агресор - віруюча людина.

Про це повідомили"Волинські новини" після прес-конференції Волинської єпархії Української Православної Церкви на тему «Свобода віросповідання в України. Чи дає політична ситуація в Україні право гри поза законом та мораллю?», яка відбулася сьогодні ,11 вересня.

«Я, як громадянин України, не як речник Волинської єпархії УПЦ, а як громадянин, дозволю собі звернутися до Президента Російської Федерації. Володимир Володимирович, ви називаєте себе православним президентом, і, по мірі можливості, у мене прохання як священика, як громадянина України: заберіть свої війська з нашої держави. Я, як молодий священний, у якого виховується сім дітей, який вболіває за долю своєї Батьківщини прошу вас, якщо ви маєте дійсно, і я в це вірю і надіюся, що ви людина віруюча, що ви виконаєте наше прохання і військ, і сепаратистів на Сході не буде, і ми спокійно зможемо жити далі в нашій державі, в якій буде і Донецька, і Луганська області, і наш рідний Крим, де ми зможемо відпочивати з сімейством», - звернувся духівник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вашими молитвами,отче Валентин,в нашій державі обовязково буде мир,будуть смиіятися діти ,не будуть матері оплакувати своїх синів,вашими молитвами,отче,вашими молитвами........
Відповісти
Хочеш відмежуватися від Путіна і Кіріла? Такі заяви не поможуть, поки не вийдеш зі складу Російської Церкви!
Відповісти
Дорогий Сава , Ви розумієте що ви пишете??? Можливо вам до лікаря потрібно???
Відповісти
На жаль,він не зможе виконати це прохання...нічого спільного полковник кдб і його гундяєвсько- жиріновське оточення з християнством не мають...
Відповісти
На жаль, ваш коментар самий правдоподібний, на мою думку. Дуже хотілося б прийняти його до відпочинку, але найближчим часом це, здається, неможливо.
Відповісти
ДУЖЕ ХОТІЛОСЬ ЩОБ КОЖНЕ ВАШЕ СЛОВО БУЛО ПРАВДА!!!!
Відповісти
Святий отець кылька разыв наголошував на тому що ми УПЦ без МП!!!! І прсив писати правду , а ви що пишете???
Відповісти
Коли Ви прозрієте? Зайдіть на сайт РПЦ, подивіться статут. УПЦ - це складова частина РПЦ. Онуфрій - перший член священного синоду РПЦ. Коли до вас дійде, що вас дурять!?
Відповісти
Демагогія запізніла. Кіріла хай просить...Хай йому пише, хай пише про обєднання церков, хай не везе гроші на Москву і не годує чужу армію...Тошно читати...Для кого це окозамилювання
Відповісти
Останні новини
Священик УПЦ МП виступив проти політики Путіна
11 вересень, 2014, 15:45