Самооборона привезла з Європи кошти та «швидкі» для АТО. ФОТО

Самооборона привезла з Європи кошти та «швидкі» для АТО. ФОТО
Представники Самооборони майдану Волині організували автопробіг "Підтримай Україну - захисти Європу" містами Польщі та Німеччини, звідки привезли кошти для українських бійців та 3 карети швидкої допомоги.

Про це вони розповіли на прес-конференції 15 вересня у прес-клубі Волинської обласної ради.

За шестиденний термін активістам вдалося зібрати 90 тисяч гривень.

«Ми намагалися виконати дві місії: інформувати громадськість Польщі, Німеччини, зібрати кошти для потреб військових. Виявилось, що ми виконали ще й третю задачу: змогли сконсолідувати українську громадськість», – зазначив ініціатор акції Богдан Климчук.

Самооборонівці привезли спальники, берці, біноклі, каремати, намети, 57 курток і теплих підкладок, закуплених за кордоном, 1 посилку військового забезпечення, окрему передачу для 51 бригади. Спілка «Мости в Україну» подарувала 3 карети швидкої допомоги.

На зібрані кошти представники Самооборони планують закупити теплі речі, целокс (препарат для зупинки кровотечі), оптичні прилади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Не тільки на екскурсію поїхали, а ще й бабки війську привезли. Побільше б таких настирливих людей, то ми б того путьку на камчатку б виперли зразу
Відповісти
Зустріла цих цікавих і відданих своїй справі волонтерів в Німеччині з подругою-німкою. Подруга була дуже зворушена, коли побачила, як міцно ми, Українці, тримаємось разом. Поки я розпитувала, чи не можна було-б передати особисту передачу для брата з 51-ї, на що активісти одразу погодились (особливо ще раз дякую Саші), мою подругу тепло привітали і пригостили пирогом, ще перед тим, ніж вона встигла підійти до скриньки з пожертвуваннями. Вона була приємно здивована українською гостинністю. Хочу сказати, що хлопці й дівчата досягнули ще 4. ціль, а саме показали, який ми особливий і чудовий народ.
Відповісти
Останні новини
Самооборона привезла з Європи кошти та «швидкі» для АТО. ФОТО
15 вересень, 2014, 14:52