В Україні не можна вводити воєнний стан, - міністр оборони

В Україні не можна вводити воєнний стан, - міністр оборони
Міністр оборони України Валерій Гелетей пояснив, що воєнний стан в Україні не потрібен ні в якому разі.

За його словами, найгірше, що може бути для України - введення воєнного стану, адже це дасть можливість Росії звинуватити нас в тому, що Україна сама оголосила їй війну, - повідомляє ТСН.

«В такому випадку це остаточно розв'яже руки Путіну і в нього не буде потреби ховати свою агресію за спинами терористів», - сказав Гелетей. - «Зрозуміло, що співвідношення сил України і Росії не на нашу користь. Сьогодні Росія робить вигляд, що вона лише підтримує так звані ДНР та ЛНР. Насправді, ми розуміємо, що ДНР-ЛНР не існує, адже Кремль замінив всіх лідерів терористів своїми представниками», - додає міністр.

«Росія максимально робить все можливе, щоб показати, що навіть їхня присутність на Донбасі не є військовою агресією. І їм це вдавалося, лише нещодавно абсолютно всім стало нарешті зрозуміло, що це широкомасштабний збройний наступ регулярних російських частин», - наголосив Гелетей.

Окрім того, глава Міноборони підкреслив, що воєнний стан – це заборона продажу Україні зброї, тому що тоді ми офіційно - воююча держава.

«А сьогодні нам першочергово потрібно зробити все можливе, щоб ми могли отримати ту зброю, якої зараз у нас немає, щоб ми змогли зупинити Путіна», - сказав Гелетей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гриціан-таврійський відпочиває...
Відповісти
Останні новини
В Україні не можна вводити воєнний стан, - міністр оборони
16 вересень, 2014, 15:21