Начальник луцької міліції може стати членом виконкому міськради

Начальник луцької міліції може стати членом виконкому міськради
Голову Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика найближчим часом виключать зі складу виконавчого комітету Луцької міської ради.

Натомість новим членом виконкому може стати начальник Луцького МВ УМВС у Волинській області Ігор Муковоз.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту у вівторок, 16 вересня.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив, що, так як Володимира Гунчика призначили головою Волинської обласної держадміністрації, виникла необхідність «вивести» голову ОДА з членів виконкому.

«На одному із засідань виконкому він подякував усім за співпрацю і попросив усно вивести його з членів виконкому. Користуючись своїм правом, наданим законом, міський голова Микола Ярославович вносить ссвою кандидатуру - начальника Луцького МВ УМВС у Волинській області Ігоря Муковоза», - зазначив Вербич.

Депутат Луцьради Андрій Осіпов наголосив, що попередній член виконкому Володимир Гунчик, займаючи відповідальну посаду, «був одним із найгірших членів виконкому в питанні відвідуваності і неефективності», тому сумнівається, що Муковоз, обіймаючи не менш відповідальну посаду, не буде користуватися своїм положенням та не пропускатиме засідання.

За його словами, засідання виконавчого комітету є відкритими і начальник Луцької міліції має можливість їх відвідувати і не будучи членом виконкому.

«Щодо відвідуваності… Будучи депутатом Ківерцівської районної ради, за чотири роки я пропустив лише одну сесію по поважній причині, а засідання комісії я не пропускав жодного», - каже Ігор Муковоз.

Депутат Луцької міської ради Богдан Шиба підтримав кандидатуру Ігоря Муковоза та додав, що він – взірець для органів внутрішніх справ, оскільки має серйозну державницьку й демократичну позицію.

«На мою думку, це дуже добра кандидатура, тому що на відміну від більшості нинішніх членів виконком Луцької міської ради він є представником демократичних сил. Мені приємно, що виконком поповниться людиною, яка має жорстку, однозначну життєву позицію. Це не суперечить його роботі як працівника міліції, бо він є позапартійним. Це той щасливий випадок, коли працівник міліції має серйозну державницьку, демократичну позицію», - каже Шиба.

Зрештою, члени постійної комісії прийняли зміни до рішення міської ради від 25.11.2012 №1/5 "Про затвердження складу виконавчого комітету міської ради".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігоре не розчаровуйте ідучи з комсомолом !!!!!!!
Відповісти
Начальник луцької міліції може стати членом)))))
Відповісти
Пане Начальнику, Ви будучи депутатом Ківерцівської районної ради, були таким відповідальним. Чому Ви ігноруєте громаду міста Луцька? Ви чотири рази підряд не приходили на прийом громадян в Луцькому МВ. Вам що, не подобається місто Луцьк?
Відповісти
Останні новини
51-шу бригаду розформували
16 вересень, 2014, 13:01
Начальник луцької міліції може стати членом виконкому міськради
16 вересень, 2014, 12:57