Луцькі ветерани отримали 3,5 мільйонів гривень

Луцькі ветерани отримали 3,5 мільйонів гривень
Луцьким ветеранам до 9 травня виплатили допомоги на суму в понад три з половиною мільйони гривень.

Про це 8 травня під час оперативної наради у луцькій мерії повідомила директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин.

За її словами, нині у Луцьку проживає 8 946 ветеранів війни, з них інвалідів війни – 341, а учасників бойових дій – 249.
«На сьогодні допомогу до Дня Перемоги отримали 8 817 ветеранів на загальну суму 3 мільйони 672 тисячі гривень», – розповіла вона.

Також, за її словами, у нинішньому році з держбюджету для відшкодування коштів підприємствам-надавачам послуг за надані пільги на житлово-комунальні послуги ветеранам війни передбачено 20 мільйонів гривень. З початку року використано 8,7 мільйонів гривень. Утім Лариса Боярин додала, що нині по цих коштах існує заборгованість – 1,1 мільйона гривень.

Крім того, директор департаменту соціальної політики розповіла, що цьогоріч на черзі для оздоровлення перебуває 830 ветеранів війни та вдів.

«Протягом першого кварталу забезпечено путівками на санаторно-курортне лікування 56 осіб, з них: 6 – інваліди війни, 13 – учасники бойових дій, 33 – учасники війни, а ще 6 – вдови», – повідомила вона.

На проведення капітального ремонту житла цьогоріч з державного бюджету виділено 96 тисяч гривень. У минулому році проведено ремонт у помешканнях п’яти інвалідів війни на суму у майже 60 тисяч гривень.

«У 2012 році потребують ремонту чотири сім’ї з числа інвалідів. На сьогодні розпочаті роботи на трьох об’єктах», – повідомила чиновниця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі ветерани отримали 3,5 мільйонів гривень
08 травень, 2012, 10:15