«Батьківщина» хоче скасувати закони Президента

«Батьківщина» хоче скасувати закони Президента
У Раді з'явилися законопроекти про скасування особливого статусу Донбасу та амністії бойовиків.

У Верховній Раді зареєстровали законопроекти про скасування прийнятих раніше 16 вересня законів про особливий статус Донбасу та амністію бойовиків, поданих у Раду Президентом Петром Порошенком, - інформує ТСН.

Авторами відповідних законопроектів є шість депутатів, серед яких більшість - з ВО "Батьківщина".

Проти законів Порошенка виступають: Юрій Одарченко (член фракції "Батьківщина"), Іван Кириленко (заступник голови фракції "Батьківщини"), Роман Ілик ( "Батьківщина"), Олександр Абдуллін ("Батьківщина"), Анатолій Гриценко (позафракційний), і Олег Канівець (позафракційний).

Законопроекти передали на розгляд керівництву.

Голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв розповів, що його політсила виступає проти законів Порошенка та вимагає скасувати їх через порушення процедури голосування.

Як відомо, на закритій частині засідання спецстатус для частини Донбасу Рада прийняла з "мертвим" табло, тобто на інформаційному табло в сесійній залі не висвітлилися результати голосування у фракціях і групах. Замість цього на табло лише висвітилася кількість тих депутатів, хто проголосував "за", - повідомляє ТСН.

Натомість голова комітету Верховної Ради з питань регламенту Володмир Макеєнко заявив, що під час таємного голосування порушень не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а те , що Свобода УСІЄЮ фракцією за ці закони не голосувала-це мовчать як жопа!
Відповісти
отієї свободи? Не голосувати - це іхній обовязок...
Відповісти
Скупий називає себе економним, а боягуз - обережним. Як же потрібно зневажати свій народ, що дав йому владу (президентську), щоб так брехати з трибуни. Видає чорне за біле і не скривиться. Адже не секрет, що гинуть наші хлопці не так від ворогів терористів. як від явної зради та непрофесійності вищого керівництва МО та генералів АТО.Та як виявляється що для през-а, краще відмазати своїх опричників ціною здачі країни в руки Путіна. Все більше переконуюсь, аналізуючи, хто підтримав цей обман, що нинішній Поррошенко, це Янукович у вивернутому кожухові. Олігарх олігарха не здасть. Люди добрі, кого ви вибрали? З його благими намірами, нам дорога до пекла гарантована.
Відповісти
Останні новини
«Батьківщина» хоче скасувати закони Президента
16 вересень, 2014, 21:25