У Луцьку - смертельна аварія на переході. ФОТО

У Луцьку - смертельна аварія на переході. ФОТО
Аварія з важкими наслідками трапилася у Луцьку по проспекту Відродження.

Автопригода трапилась 16 вересня близько 19:20, - повідомляє інформаційне агентство "Волинські новини".

На місці автопригоди - величезна калюжа крові та розкидані речі постраждалого. Зі слів правоохоронців, чоловік, який став жертвою аварії, помер у кареті швидкої.

Зі слів очевидців, реанімобіль прибув через 8 хвилин після інциденту.

Як зауважили працівники міліції, які працювали на місці ДТП, на вигляд постраждалому чоловікові було 45-50 років.

Очевидці трагедії запевнили, що чоловік переходив дорогу на пішохідному переході. Тоді й потрапив під колеса білої Таврії із надписом «Пивбаза». Зі слів свідків, постраждалого підкинуло на капот, після чого автівка протягнула його ще близько 30 метрів.

Неподалік від «зебри» лежав музичний плеєр постраждалого. Цілком ймовірно, що чоловік слухав музику, переходячи дорогу.

Очевидці трагедії стверджують, що впізнали у загиблому мешканця одного із будинків, що розташований на вулиці Петра Сагайдачного.

Нагадаємо, аварія на переході в Луцьку 16 вересня трапилася і на вулиці Ковельській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не раз бачив того **** за рулем таврії, на моїх очах створював не одну аварійну ситуацію. Долітався ****. Посадити надовго ****. Але життя вже не врятуєш... Співчуття рідним.
Відповісти
****!таких льотчиків в нас до*** в луцьку!!скажи шо ти їздиш 40 км/год??? Бред!літають всі!всі кудись спішать!!Спішать жити-оце проблема!!а малий толковий,роботящий,мамина надія одна!а тут на тобі..багато ситуацій є в нас всіх,за які ми шкодуєм!!шкода мужика!шкода його сім'ї! ситуація сама дурна яка тільки може бути!вернути б час назад
Відповісти
"пивбаза долітався"-так вже ця таврія літала по місту-це жах! Людей шкода від таких пивбаз
Відповісти
Шкода малого на таврії!!толковий хлопчина такий! І мужика шкода!!земля пухом!!взагалі дурна ситуація така!шкода дуже що таке дурне життя
Відповісти
толковий хлопчина толково збив на на смерть толкового мужика.
вважаю справедливим саджати таких у толкову в'язницю років так на 10 з довічним позбавленням керування автотранспортом.
Відповісти
Шкода малого, який без батька лишився в неповних 8 років.....
Відповісти
приєднуюся до коментарів. Неодноразово ця пивбаза обганяла справа, підрізала, не пропускала на кільці
Відповісти
Shkoda!nepoganuy maluy!po dyrosti,vse po speshci!nespravedluve guttja!neznaesh sho tebe de gde!
vichna pamjat'!spivchyttja!
Відповісти
Да, мабуть водій винен, але б...ть як вже за....ли пішоходи з плеєрами (я сам водій), вони ж ідуть на своїй хвилі і нічого не чують що відбувається навколо, не раз були випадки, йде посередині дороги з плеєром, йому сигналиш а він не чує, от і наслідки...земля пухом чоловіку...
Відповісти
А ще можуть і по телефону розмовляти і так далі.
Відповісти
пішохід повинен безпечно перейти дорогу на зебрі, і не*** йому сигналити
Відповісти
Пішохід переходив дорогу на зебрі!!!!! Хіба водії не мають зупинятись? І бути уважними, пропускати пішоходів
Відповісти
Отакi "таврiї" лiтають якраз, як навiженi. Село, навiть не знає, що таке "зебра". Сама переходила нещодавно - дiйшла до середини дороги, на другiй полосi зупинився Лендкрузер (блотний, як зараз називають, але знаючий правила дорожнього руху), але дивлюся, ззаду лендкрузера летить жигуль (з бiдним хорошим хлопцем вiдать), перестроюється на першу полосу i видно, що зупинятись не збирається. Вобщем довелось менi стояти навпроти лендкрузера, водiй якого був в шоцi вiд того, чому я стою у нього майже пiд колесами та не даю проїхати, поки оте порядне-слабе на жигулях пролетить пiшохiдний перехiд...
Відповісти
шкода обох, життя одне забрало, а інше просто перевернуло з ніг на голову. водій дуже хороший хлопець..
Відповісти
В мене таке враження, що цей хороший хлопець давно вже ходить на голові. Якщо водій такий хороший, порядний.... Чого не прийшов і не попросив вибачення в малолітнього сина за те що він позбавив його найкращого батька, в дружини забрав коханого чоловіка. Хороший хлопець без сумніву вміє не тільки літати автомобілем,а й швидко втікати не оглядаючись. КОЖНА ЛЮДИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ЗА СВОЇ ВЧИНКИ.
Відповісти
Ще проблема в тому, що пішохідні переходи погано освітлюються і нераз їдеш і уважно приглядаєшся чи хтось переходить чи ні, особливо коли ще зустрічне авто сліпить.
Відповісти
це все через наше безкультуря, ми лишній раз не скажем дякую,лишній раз не пропустимо на переході, в Польщі ті переходи освітлюють так ніби то мавзолей на красній площі,а машини пригальмовуюють за метрів 10 до них, навіть пустих,бо там цінуюють життя, я думаю плеєр тут нідочого, просто будьте толерантнішими один з одним
Відповісти
Ще проблема в тому, що пішохідні переходи погано освітлюються і нераз їдеш і уважно приглядаєшся чи хтось переходить чи ні, особливо коли ще зустрічне авто сліпить.
Відповісти
Прикро, звичайно, але у 80% подібних випадків винні самі пішоходи. Змалку людям треба вбивати в голову ПДР, зокрема про нерегульовані пішоходні! ну а про меломанів з затичками у вухах, а ще й на велосипедах взагалі мовчу...
Відповісти
Деяким водям не слід забувати ПДР. А то буває і світлофор загориться, а машина всеодно собі погнала. А за випадки, коли стоїш на переході і водії самі зупиняються пропускаючи тебе аж "Дякую" хочеться сказати.
Відповісти
Ващє без паліва впрягаються за пацана... прсто не потрібно на підпитку за кермо сідати і реакція краща буде і наслідків таких можна уникнути... а так залишив дтину семирічну без батька... як на мене, оправдання типу: *хороший хлопець* тут взагалі недоречні і взагалі як на мене оправданнь тут ніяких неможна придумати!
Відповісти
дійсно, жаль обох....
Відповісти
Семирічну дитину без батька, батьків інвалідів без сина, дружину без годувальника і т.д., а ви захищаєте хлопця, який пяний за кермо сідає + їздить швидко. В Ізраїлі та Китаї за це газова камера, або повішання!!! І НАГАДУЮ, людина йшла на пішоходному переході, до чого тут наушники чи ще щось! ВОДІЙ НЕ ПРАВИЙ!!! І не треба тут його оправдувати, і казати що винні пішоходи...!!!
Відповісти
"але у 80% подібних випадків винні самі пішоходи"- Ви що, смієтесь?? Пресядьте на свої дві ноги на півроку потім напишіть свої враження від водіїв на пішохідних переходах.
Відповісти
зовсім не сміюсь! я не цілодобово за кермом, тож чудово бачу ситуацію з обох сторін. Постійте на переході біля там-таму, повороту на вул.Чорновола, перехід біля зупанки 26 школа, біля гостинця - це жах! як телята лазять хто-куди,між машинами бігають навскоси - "зрізають", бо 10 метрів до переходу недотягнути.... ніхто на світлофори не дивиться, зедерли писки і валим, хулі - ми ж на переході!!
Не виправдовую даного кадра, бо п'яне було, не виправдовую водятлів, бо з обох сторін мудаків вистачає, але гнати на всіх водіїв і виправдовувати "ходячих донорів" теж не варто
Відповісти
І справді цього хлрпчину на авто треба садити на "канари" і на довго бо і сама не раз бачила як він ганяє і на зебрі ніколи не спиняється!
Відповісти
краще не засуджувати нікого а дивитись на помилки які кожен з нас робить і виходячи з них робити певні висновки!а не просто шукати винного.шкода і хлопця і загиблого,родини обох...
Відповісти
Загиблий був дуже хорошою людиною, на яку хотілося рівнятись... Нехай спочиває з миром...
Відповісти
Андрюша дуже хороший хлопець,шкода що така ситуація сталася ....
Відповісти
Я теж знаю цього хлопця!
А знайомі які пишуть ці безглузді коментарі це дуже смішно!"Хороший хлопець"і т.д.
Це що виправдовування?
Ніхто не каже що він погани хлопець.
Але не потрібно літати ще й пяним!
А пішохід теж не правий.
Яка різниця чі пішоходний перехід чи ні!?
Потрібно без наушників ходити на пішоходному!
А якщо швидка їде?
І що тоді хай збиває його?
Чі буде ждати коли він дорогу перейте.
Можливо там якась інша людина присмерті..
Відповісти
а дійсно машинку цю не раз видно, як вона їздить, і хто з неї виходить і в якому стані!!!
Відповісти
Плеєр Коля не слухав, він був у нього в икшені, а від удару вилетів, а цей "хороший" хлопчина летів так, що зреагувати не можливо було.
Відповісти
Дуже жаль загиблого,Бог забирає найкращих
Відповісти
Дуже жаль загиблого..Бог забирає найкращих.Він був дійсно хорошою людиною
Відповісти
Люди добрі!!! Зхаменіться!!! Подивяться навкруги!!! Життя коротке і виправдовувти "ненавмисного вбибцю" не варто, він навіть не перепросив, а просто втік... За його благенькою душею хтось стоїть, але душа його уже чорна як попіл, як горе яке прийшло нежданно в дім людей, кому загиблий був найлорожчою людиною у світі....ТЮРМА!! винуватому, а потім монастир щоб замолити гріх свій старшний..... Люди!!! обійміть своїх ближніх, приділіть їм увагу, бо завтра може вже не бути.............
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - смертельна аварія на переході. ФОТО
16 вересень, 2014, 21:26