Порошенка закликають «поговорити з народом»

Порошенка закликають «поговорити з народом»
У соціальних мережах стартував флешмоб, який має на меті спонукати президента Петра Порошенка підтримувати діалог з українцями.

Хештег #‎PoroshenkoPohovoryZNarodom активно пішов гуляти інтернетом, - повідомляє Еспресо.TV.

«У найскладніші для країн моменти реальні лідери нації звертаються до народу, пояснюючи причини зроблених кроків. Президент про щось домовився в Мінську. Про що – ми дізнаємося через коментарі політиків, західні ЗМІ, а також – що найгірше – через ЗМІ нашого ворога. Але не через президента країни», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці ініціатор акції Максим Саваневський.

«Вчора Рада проголосувала закони по Донбасу. Президент не пояснив, що це за закони і навіщо вони. І, як наслідок, знову вал здогадок та спекуляцій. Одні кричать, що Порошенко здав країну, інші – що він її рятує. Одні кажуть, що треба припинити платити податки, бо з держбюджету тепер будуть фінансувати сепаратистську владу на Сході, а Луценко каже – читайте уважно закони, а не заголовки ЗМІ. Закони вніс Президент. Хай виступить і пояснить свою позицію. Чи ми не гідні його уваги?», - наголошує Максим.

У соціальних мережах уже можна знайти кілька фотографій, з проханням до президента України Петра Порошенка поговорити з народом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.