Шахраї продають викрадені на Сході автомобілі

Шахраї продають викрадені на Сході автомобілі
У Державтоінспекції повідомляють про часті випадки шахрайства, пов’язані з купівлею та продажем авто, що зареєстровані у східних регіонах країни.

Автомобілі, відібрані шахрайським або насильницьким шляхом у місцевих жителів, або ж просто викрадені, аферисти збувають довірливим громадянам, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС.

У зв’язку з цим ДАІ звертається до громадян із проханням ретельно перевіряти автомобіль перед купівлею. Зокрема, автоінспекція радить ретельно перевірити документи, звірити вузли агрегатів.

«У будь-якому Центрі надання послуг ДАІ вам допоможуть. Також зважуйте ризики при купівлі авто за дорученням. Пам’ятайте, нотаріус не перевіряє авто за відповідними базами ДАІ», – зазначили у відомстві.

У свою чергу жителям східних регіонів, які вимушені були переїхати до інших областей та бажають продати авто, як запевняють в інспекції, хвилюватися не варто.

«Центри надання послуг ДАІ працюють за принципом «єдиного вікна» по всій Україні. Тож здійснити операцію з купівлі-продажу або ж реєстрації авто можливо за бажанням власника у найближчому такому підрозділі», – наголосили в департаменті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Н востоке нацгвардия машин отдала кучу
Відповісти