Винуватець смертельної аварії на Відродження в Луцьку був п'яним, - міліція

Винуватець смертельної аварії на Відродження в Луцьку був п'яним, - міліція
Водій, який збив пішохода на переході на проспекті Відродження в Луцьку 16 вересня, був п'яним.

Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Правоохороці зазначили, що водій - 21-річний мешканець Луцького району. Він скоїв наїзд на 49-річного лучанина, який переходив проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Пішохід помер на місці.

Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, ДТП трапилася 16 вересня ввечері.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скількі років дали?
Відповісти
Куди поділися всі з своіми коментарями який хлопець хороший?
Урига малолітня
Йому довічне потрібно засудити
Відповісти
ви б, шановний, краще так не висловлювали, бо життя дивна річ, не знаєш як поверне і хто в наушниках на дорогу вискочить..
Відповісти
Перший коментар звучить як погроза! Цікаво чому б це? Олександр жеш має рацію!
Відповісти
Хто на дорогу вискочив, шановна?
Людина на переході переходила дорогу, а п'яний дегенерат кудись ну дуже вже поспішав.
Взагалі згадувати про той злощасний плеєр - це те ж саме, що доводити, що ілловайський котел виник через користування солдатами мобільних телефонів... тьху, бридко!
Відповісти
Шкода людину!
Відповісти
Живу на Відродженні, тут щоб перейти пішохідний перехід мабуть спочатку треба перехреститись. Стаєш на першу полосу переходу ніхто не зупиниться пока не будиш іти внаглу тоді вже зі скрипом гальм зупиняються. А взагалі мені двох шкода людей.
Відповісти
Шкода обох(((
Відповісти
Вже ніхто не говорить яким цей хлопець є хорошим.....ото хай в тюрмі думає який сором його матері
Відповісти
так,маму шкода в цьому випадку найбільше
Відповісти
П’яний за кермом — злочинець. Однозначно. Але є інші моменти теж. Я вже не раз наголошував, що пішоходні переходи в Луцьку погано освітлені. Окрім того, водії підтвердять, що проспект Відродження досить небезпечний. Ніколи не знаєш, звідки вискочить пішохід. Окрім того — великий рух. Пішоходам теж небезпечно переходити, навіть на переходах, бо культура водіїв теж бажає кращого.

Як вихід для початку, можна зробити хороше освітлення пішоходних переходів і позначити їх блимаючим світлом. А з часом можна було б зробити підземний перехід, можливо й не один. Те ж саме стосується вулиці Рівненської (від моста до перехрестя з Відродження).
Відповісти
Я підтримую таку ідею, але мабуть вона залишиться тількі в наших мріях нажаль.
Відповісти
Випив ,то їдь маршруткою ,а не сідай за кермо.що за мода?пиво не пиво ,машину в сторону і вперед на маршрутку .я одного разу таксі викликала то п'яний приїхав,спочатку не побачила ,а потім спинила ,подзвонила диспетчеру і повідомила ,що п'яні водії їздять .Так він мені ще почав втирати що в нього обід був .кажу раз в тебе такий обід ,то їдь додому ,а не пасажирів вози.я б за таке такі штрафи лупила і права забирала б на завжди ,тоді може думали б.стільки людей гине і діток,через таких розумних.
Відповісти
Був на тому ДТП через 2 години, як це сталося. Так хлопець був нетверезий,0,9 промілей. Пішохід переходив на переході, а тіло бело десь метрів за десять. Сім`я цього воділи неблагонадійна і це в їх історії не перший випадок. У всіх випадках відмазували. Я сам особисто бачив як Муковоз на місці ДТП хотів всунути гроші інспектору, які той до речі не хотів брати. Коли я йому зробив зауваження всі тільки посміялись, але через 2 хвилини не було вже Муковоза і машини ДАЇ. Слідкуймо за цією справою. А хлопець повинен бути наказаний, бо по свідченням тих хто з ним стикався, дуже зухвалий.
Відповісти
А в чому виражаеться "неблагонадійність" його сім'ї?!
Відповісти
ІННА ВСЕ ПРАВИЛЬНО!!АЛЕ Ж НАШИМ ЛЮДЯМ ПРОСТІШЕ ЗНАЙТИ ВИНУВАТОГО А НІЖ РОБИТИ ПЕВНІ ВИСНОВКИ З ПОДІБНИХ СИТУАЦІЙ!
ШКОДА ОБОХ!
Відповісти
Люди добрі!!! Зхаменіться!!! Подивяться навкруги!!! Життя коротке і виправдовувти "ненавмисного вбибцю" не варто, він навіть не перепросив, а просто втік... За його благенькою душею хтось стоїть, але душа його уже чорна як попіл, як горе яке прийшло нежданно в дім людей, кому загиблий був найлорожчою людиною у світі....ТЮРМА!! винуватому, а потім монастир щоб замолити гріх свій старшний..... Люди!!! обійміть своїх ближніх, приділіть їм увагу, бо завтра може вже не бути............
Відповісти
от хтось писав за навушники, я там проїжав через 15 хв після того як це сталось, і бачив цей плеєр на землі, він лежав в одній "кучці" з навушниками, так ніби вони випали з жмені, того шо не реально шо навушники вирвало з вух і вони впали прямо на плеєр. ДАлі, сліди гальм почались після 2-3 метрів після переходу, тобто він його пісдавив на капот, і тоді вже почав гальмувати. щодо освітлення, то дійсно дуже погано видно, сам водій і ввечері та вночі тяжко їхати по Відродження, але на момент аварії було світло, та й дійсно, випив, то якого сідати за кермо. такшо не думаю шо тут виний пішохід, однозначновиний водій
Відповісти
Пiшохiд йшов по переходу, навушники випали з кiшенi,був ще бiлий день,а ось водiй був п'яний, летiв на великiй швидкостiшвидкостi i гальмував просто пiшоходом. Учора вiдбувся суд,винесли вирок: ТРИ РОКИ УМОВНО!!! Ось такi у нас справедливi суддi.
Відповісти
Останні новини
Винуватець смертельної аварії на Відродження в Луцьку був п'яним, - міліція
17 вересень, 2014, 15:01