30 мільйонів доларів обіцяють за дані про тих, хто збив «Боїнг» на Донбасі

30 мільйонів доларів обіцяють за дані про тих, хто збив «Боїнг» на Донбасі
У Німеччині приватні детективи взялися за розслідування справи про збиття малайзійського авіалайнера «Боїнг 777» на підконтрольних терористам територіх Донбасу.

Справою займається бюро економічних розслідувань Wifka, - повідомляє Дзеркало тижня.

За інформацію про замовників і виконавців знищення літака компанія пропонує 30 мільйонів доларів винагороди.

Німецьких детективів цікавить, хто збив «Боїнг 777» , хто віддав наказ це зробити і хто намагається приховати докази цього злочину. Також вони хочуть з'ясувати, хто може розкрити деталі обставин, які призвели до катастрофи і де поділися ті, хто безпосередньо знищив малайзійський авіалайнер.

Винагорода наразі зберігається на рахунку в банку в Швейцарії. Детектив Йозеф Реш, який займається справою, сподівається, що хтось з проросійських бойовиків Донбасу здасть своїх поплічників і ватажка заради грошей.

Нагадаємо, що нещодавно були оприлюднені попередні дані офіційного розслідування падіння авіалайнера «Боїнг 777» на Донбасі. В звіті слідчих йшлося про те, що малайзійський «Боїнг» розпався в повітрі через пошкодження ззовні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тут розслідувати. Доповідаю вам, замовник знищення літака - путин - ... уйло, виконавець - Гиркин. Коли і де можна отримати гроші за інформацію?
Відповісти
не все так просто,ЗМІ фальшують правдиву інформацію про цю трагедію,інформації досить в інеті,щоб зробити висновки,що це наперед спланована провокація наших військ,як на вашу думку,чому на борту не було жодного громадянина США,чому більша частина людей була уже трупами?Це свідчення очевидців.Ось доказ https://www.youtube.com/watch?v=IAlC7HhfkrU
Відповісти
Останні новини
30 мільйонів доларів обіцяють за дані про тих, хто збив «Боїнг» на Донбасі
17 вересень, 2014, 16:21