Список «Батьківщини» на виборах очолила Надія Савченко*

Список «Батьківщини» на виборах очолила Надія Савченко*
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко поступилася першим місцем у списку кандидатів на виборах до Верховної Ради та запропонувала очолити список полоненій льотчиці Надії Савченко, яка є символом боротьби України за незалежність.

Про це Тимошенко заявила на з'їзді партії, який проходить 14 вересня у Києві. У роботі 13-го зїзд партії ВО «Батьківщина» взяла і волинська делегація на чолі з головою обласної партійної організації Григорієм Пустовітом і керівником фракції «Батьківщина» в обласній раді Романом Карпюком. Зі сцени з’їзду Юлія Володимирівна подякувала волинським патріотам за ефективну роботу і зазначила, що Григорій Пустовіт зробив відважний крок, вирішивши йти до Верховної Ради не за списком, а балотуватися у мажоритарному окрузі.

Окрім того, з’їзд партії затвердив кандидатів у депутати в мажоритарних округах, кандидати висунуті на 182-х мажоритарних округах.

У Волинській області від «Батьківщини» висунуті такі кандидати: по округу №19 з центром у Володимирі-Волинському йтиме балотуватиметься Андрій Онищук; по округу №20 з центром у Горохові йтиме голова депутатської фракції «Батьківщина», депутат обласної ради Роман Карпюка; по округу №21 з центром у Ковелі від «Батьківщини» - секретар Ковельської міської ради Михайло Гетьман; по округу №22 з центром у Луцьку на з*їзді висунуто Григорія Пустовіта голову Волинської обласної партійної організації «Батьківщина»; по округу №23 з центром у Маневичах від «Батьківщини» – голова РДА Людмила Кирда.

Завітала до столиці і грузинська делегація, разом із якою «бютівці» розробляли програму, основними пунктами якої є перемога у війні, сильна і сучасна армія, вступ до НАТО, чесне правосуддя, народний контроль і децентралізація, вільне підприємництво, європейський вибір і люстрація влади, перемога над корупцією.

У роботі з’їзду взяли участь і молодіжні лідери, які відстоювала Незалежність на Майдані гідності, а зараз ризикують власним життям та здоров'ям беручи участь у проведенні АТО на Сході України. Від Волині 64-им номером йтиме Захар Ткачук.

«Позачергові вибори - це можливість для України сформувати ефективну команду для забезпечення перемоги України і на фронті, і в тилу. Позачергові вибори - це не зовсім нова виборча кампанія, це формування нової армії, яка не гнеться, не зраджує, не ламається, не прислуговує найманцям Росії на Сході. У парламенті має бути сформована нова армія тих, хто готовий змінити, переломити, посилити ситуацію на фронтах, зробити державу сильною як на полі бою, так і в тилу", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Перша десятка партії «Батьківщини» виглядає так:

Номер 1 списку – Надія Савченко.

Номер 2 списку – лідер партії Юлія Тимошенко.

Номер 3 – громадський активіст, герой Майдану, боєць батальйону "Азов" Ігор Луценко.

Номер 4 – голова фракції "Батьківщина" у чинному парламенті Сергій Соболєв.

Номер 5 – 26-річна юристка з Кембріджською освітою, учасник організації "Професійний уряд" Альона Шкрум.

Номер 6 – один з керівників Асоціації сільських та селищних голів, 34-річний Вадим Івченко.

Номер 7 – заступник голови партії "Батьківщина", екс-віце-прем’єр-міністр України Григорій Немиря.

Під номером 8 затвердили лідера "Батьківщини молодої" 33-річного Івана Крулька.

Номер 9 – ще один представник організації "Професійний уряд", яка об’єднує понад 3 тисячі випускників західних університетів, економіст, 31-річний Олексій Рябчин.

Номер 10 – комендант Майдану, громадський активіст, провідний політичний аналітик України Ігор Жданов.

«Сьогодні наша команда переформатована і оновлена йде в новий бій: проти зовнішнього ворога - окупантів Кремля, проти внутрішнього ворога - всього старого, що не дає нашій країні жити. І ми з вами впевнено переможемо. Я в це вірю», - підкреслила Юлія Тимошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
професионализму Савченко як льотчици нияких запитань але чи зможе вона написати розумний справедливий закон може професионал повиннен займатись своею роботою а ще також ии потрибно визволитись з полону та написати заяву про вступ до батькивщини а тоди вже можна и в список включати то може хай би юля спершу цим и зайнялась домовлятись з путиним про те як уникнути тюрми вона вже вмие
Відповісти
В нас водій в якійсь партії висуваєть він точно зможе)
Відповісти
Васька тракторист на баяні грає , він як політи пісні співає!! Ось його би взяли все село голосувало б за Батькоюлю)
Відповісти
Останні новини
Список «Батьківщини» на виборах очолила Надія Савченко*
17 вересень, 2014, 20:56