СНУ - один з кращих вишів України

СНУ - один з кращих вишів України
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки займає 23 позицію у списку 50 кращих вишів України.

За показниками наукометричної бази даних Scopus, станом на серпень 2014 року, Східноєвропейський національний університет увійшов у ТОП-50 вищих навчальних закладів України, - пише Освіта.UA .

У серпні 2014 року до бази даних Scopus включили 120 вищих навчальних закладів України, а це на 4 виші більше, ніж на початку цього року.

У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України відібрані за індексом Гірша - кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості їх цитувань.

Згідно з даними рейтингу, найвищий індекс Гірша серед вузів України мають Київський національний університет ім. Шевченка – 72, Харківський національний університет ім. Каразіна – 51 та Одеський національний університет ім. Мечникова – 42.

Четверту позицію посідає Львівський національний університет ім. Франка – 41. П’яту та шосту сходинку посідають Чернівецький національний університет ім. Федьковича (38) та НТУУ "Київський політехнічний інститут" (35).

Донецький національний медичний університет імені Горького (34), Дніпропетровський національний університет ім. Гончара (29) та НТУ "Харківський політехнічний інститут" (29) зайняли 7, 8 та 9 місце рейтингу.

На десятій позиції Національний університет "Львівська політехніка", який має 27 пунктів за індексом Гірша.

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки займає 23 місце з кількісним показником наукових публікацій та їх цитувань - 17.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас уже курс гривні міряли індексом бігмака. Тепер взялися міряти якість освіти, якої, крім перших десяти вузів із рейтингу, фактично нема. Ну-ну, а порівняти з польськими вузами слабо? Істина ж - в порівнянні.
Відповісти
Останні новини
Учителі не склали тест ЗНО
18 вересень, 2014, 11:25
СНУ - один з кращих вишів України
18 вересень, 2014, 11:15