Світовий кубок виставлять на благодійний аукціон заради української армії

Світовий кубок виставлять на благодійний аукціон заради української армії
Кращий молодий гонщик Тур де Франс-2005 Ярослав Попович виставив на благодійний аукціон один зі своїх найбільш пам'ятних трофеїв - приз, який йому був вручений за перемогу в етапі Кубка світу-2001.

Усі гроші, виручені з продажу лота, будуть спрямовані на допомогу нашим хлопцям, постраждалим в АТО, - інформує Кореспондент.

Цікавим доповненням до почесного трофею стали дві футболки. Одна - уже неіснуючої американської команди «Discovery Channel», за яку галичанин виступав протягом трьох сезонів і показав свої найбільш вагомі результати. Друга футболка - його нинішньої бельгійської команди «Trek Factory Racing», в якій Ярослав стартував у гонках цього сезону.

«Мені подзвонив друг з України і розповів про аукціон, в рамках якого спортсмени віддають свої спортивні трофеї, а виручені з продажу гроші надходять нашим хлопцям, постраждалим в АТО. Я відразу ж вирішив взяти участь у цій благородній справі. Питання було лише в тому, як передати приготований мною приз - адже з 1999 року живу в Західній Європі і в Україні буваю, на жаль, дуже рідко. Тому передача трофея трохи затягнулася. Хочу сказати одне: зараз наша країна переживає дуже важкі часи, але загальна біда тільки згуртувала нас», - сказав Попович

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Світовий кубок виставлять на благодійний аукціон заради української армії
18 вересень, 2014, 22:08