«Динамо» розгромило суперника в першій грі у Лізі Європи

«Динамо» розгромило суперника в першій грі у Лізі Європи
Київське "Динамо" з розгромної перемоги розпочало свій турнірний шлях у Лізі Європи.

Про це повідомила "Українська правда.Сhampion".

У Португалії "Динамо" переграло маловідомий Ріу Аве з рахунком 3:0. Суперники киян були вибиті і не мали жодних шансів навіть на гол престижу.

Якщо ж щось згадувати про історію Ріу Аве, то найбільш відомим футбольним чоловіком цієї команди був Жозе Моурінью, який розпочинав свою футбольної кар`єру саме в цій команді. Але за часів Моурінью-футболіста ця команда успіхів не досягла і вийшла до єврокубків лише цього сезону. Вихованцем клубу був і Фабіу Коентрау, але це було пізніше.

Для Ріу Аве це був дебют в єврокубках. Але у матчі з "Динамо" португальці шансів на успіх мали не багато. Про те, що рівень Ріу Аве та "Динамо" різниться на голову, вже стало відомо після перших десяти хвилин матчу. Українська команда була більш технінчою, швидшою і тактично грамотнішою. На 20-ій хвилині Ярмоленко забиває перший гол, вдаривши у кут воріт майже з лінії штрафного.

Через п`ять хвилин ударом у цей же кут воріт робить рахунок Беланда. "Динамо" в цій грі гралося легко і невимушено. Непогано виглядав хоча і нервово Бурда, якому Ребров довірив грати з Драговічем в центрі захисту. Майже не було роботи в Рибки. Кілька легких ударів воротар "Динамо" взяв і на цьому уся небезпека біля його воріт була закінчена.

На старті другого тайму Ріу Аве намагається грати першим номером. Але пройти навіть до штрафної "Динамо" португальцям не завжди вдається. Психологічно добив господарів третій гол Кравця. На 70-ій хвилині Беланда знову первірив на реакцію Кассіо і той відбиває перед собою, а Кравець вже технічно переправив круглого у ворота Ріу Аве.

Вже в доданий арбітром час Кравець міг оформити дубль, але не зумів цього разу переграти воротаря португальців. Що стосується гри Кравця, то перший тайм у нього був провальний, а вже в другому його оживив гол і він заграв активніше. В останні хвилин десять матчу Ріу Аве робить ще кілька спроб забити хоча б гол, але кілька стандартів господарі не зуміли реалізувати. У результаті київське "Динамо" отримує чи не найлегшу перемогу в єврокубках за останні роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Динамо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де відео?
Відповісти
Останні новини
«Динамо» розгромило суперника в першій грі у Лізі Європи
19 вересень, 2014, 09:30